Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Miért a rossz kislány kell a pasiknak?

Szerző:
Szabó Anna
Miért van az, hogy bizonyos kapcsolatok fejlődésképtelenek? Az egyes kapcsolatelvek és szabályok miatt, amelyeket muszáj betartanunk. Most megtudod, hogyan gondolkodnak a férfiak, és milyen reakciókat várnak el a nőktől. És azt is, hogyan kell viselkednünk ehelyett.

 

Társasági etikett rendes lányoknak

Képzelj el egy olyan világot, ahol megfordulnak a szerepek: a férfiak főznek a nőkre, felszedik utánuk az elhagyott koszos zoknikat, és alig várják, hogy megnősüljenek. És azt is képzeld magad elé, amint elsétáltok egy bababolt mellett, és a pasi mélyen felsóhajt: „de jó lenne már…”, és ultimátumot ad neked: „miért nem akarsz már hozzám jönni?”. Valószínűleg azonnal keresni kezdenéd a menekülő útvonalat különféle kifogásokkal: nem veled van a baj, túlzottan lefoglal a munkám, szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd… és így tovább. Kicsit ijesztő, nem?


Akkor most jól figyelj, mert a nők ugyanezt teszik. Ez a stratégiája minden rendes lánynak: helyezz mindenkit magad elé, vedd a saját igényeidet semmibe, hiszen arra se vagy méltó, hogy megérintsd az embered nadrágjának a szélét. A férfiaknak pedig pont az a gondja, hogy nagyon kevés a magabiztos nő, és hogy őket találnák a legszexisebbnek. De csoda, hogy olyan nehéz magabiztos nőre bukkanni? Nézz csak körül! A női magazinok azt sulykolják a nőkbe, hogy viselkedjenek úgy, mintha a randevúzás egy többlépcsős állásinterjú lenne. Ha ugyanis tudsz tűsarkúban kertet ásni, és csipke bugyiban sört kínálni, és ha még a kutyapózt is imádod, akkor tuti befutó leszel, és a jutalmad az lesz, hogy a fickó térdre veti magát előtted.Pedig az, hogy egy pasi ágyba bújuk egy nővel, még nem jelenti azt, hogy másnap reggelnél távolabbi jövőt tervezget vele. Csak akkor akar örökre mellette maradni, ha van valami, amit tisztelhet benne. Például a borotvaéles eszét, vagy erős jellemét, stb.


1. Kapcsolatelv – a szerelemben a férfit egyedül a méltóságteljes nő vonzza, aki ráadásul még büszke is magára

De ehhez szükség van némi önismeretre. Minél magasabb polcra helyezed magad, annál keményebben fog dolgozni lovagod, hogy elérjen, és előrébb kerüljön az életedben. És ha nem felejted ki a fő összetevőt se a keverékből: a tiszteletet, meglátod, hogy a pasid azonnal hosszú távú terveket kezd majd kovácsolni veled. A tisztelet az a ragasztó, ami mindent összeköt.

Borzasztó hallani, amikor egy pasi szabja meg egy nőnek, hogyan öltözködjön, hogyan sminkelje ki magát, vagy éppen milyen frizurát viseljen. Amikor semmilyen ruha nem tetszik neki, amit magára aggat. És ha ez a nő azonnal elrohan és lecseréli a ruhatárát, akkor elveszett. Egy frappáns válasszal ugyanis le lehet szerelni még a legkritikusabb fickót is.


Ha tehát azt akarod, hogy másképp nézzenek rád, másképpen kell gondolkodnod. Látszódjon, hogy megvan a magad véleménye mindenről. Ezzel a viselkedéssel azt sugározod, hogy biztos vagy magadban. A férfiak sokkal jobban el tudják engedni magukat egy olyan nő társaságában, akit nem érdekel annyira a műsor, mert akkor nem kell teljes felelősséget vállalniuk valaki más boldogságáért. Amikor a fickó látja, hogy jól érzed magad vele, de nélküle is elvagy, nem akar majd lelépni. Mert aki jól érzi magát, az szexi.


2. Kapcsolatelv – a férfi olyan nőt választ, aki nem csúszik-mászik előtte

A rossz kislány definíciója: ő az erős, eszes nő, aki ki tud állni magáért. A rossz kislány nem durva vagy rámenős, mert elég okos hozzá, hogy tudja, tapintatossággal többre jut. De nem köt kompromisszumot egy kapcsolat fenntartása érdekében. Így a pasik nem írhatják le azzal, hogy csak egy buta liba, aki csak arra való, hogy kihasználják. A rossz kislányban van valami bizsergető. Nem szirupos, hanem édes és fanyar – és ez az, amiről minden fickó álmodik.


3. Kapcsolatelv – a férfinak nem az a nő kell, aki tökéletes, hanem az, aki érdekes

A szépségversenyek nyújtják a legjobb példát arra vonatkozóan, hogyan hiheti el a társadalom a nőkkel, hogy az életükben nincs fontosabb a plasztikai sebészetnél és a férjhez menésnél. Ott ugyanis úgy vonulnak végig a nők, mint amikor a gazdák végigvonultatják jószágaikat a marhakiállításon. Egyiknek jobban fel van turbózva a melle, a szája, mint a másiknak. Nem tagadom, látszatra valóban topon vannak. Amikor azonban egy fickó megnéz egy ilyen műnőt, arra gondol, hogy ki is ez valójában és mik a szándékai. És általában arra a következtetésre jut, hogy az egész színjáték arra megy ki, hogy csapdába csalják. Amikor egy nő más akar lenni, mint amilyen valójában, azonnal megkapja a „bizonytalan” címkét. Ha egy pasi azt érzi, hogy a hölgyemény gyenge és bizonytalan, úgy érzi, neki nem is kell megdolgoznia a kapcsolatért.



4. Kapcsolatelv – ha egy nő túlságosan igyekszik, a férfi tesztelni kezdi, hogy megtudja, meddig hajlandó elmenni a kedvéért

A férfiak hozzászoktak ehhez a viselkedéshez, ezért megpróbálják kiprovokálni belőlünk. A második randin például közölhetik, hogy imádják a vörösre lakkozott lábkörmöket, vagy ezt vagy azt a ruhadarabot. Azonban, ha azonnal ráállunk az ügyre, és a következő alkalommal már tűzpiros körmöket villantunk ki a csini szandálból, akkor elvesztünk. A fickó automatikusan elkezd kevésbé tisztelni.

FONTOS! Ha amiatt aggódsz, hogy valaki mit gondol rólad, az illető kevésbé fog tisztelni. Ha ugyanis a másik azt látja, hogy már a startnál elérted a maximális sebességet, nagyon hamar egy egyenlőtlen kapcsolatban fogod találni magad.


5. Kapcsolatelv – ne hidd el, amit mások mondanak rólad!

Amikor a férfi nem képes feltörni a kódodat, és fogalma sincs, hogy miben vagy bizonytalan, nem fog tudni kiismerni. Nem állsz az uralma alatt, és neki is be kell invesztálnia, hogy megnyerjen magának, hogy megtartsa az érdeklődésedet, és egy kölcsönös és életképes kapcsolatot alakítson ki. A nőket nagyon megzavarhatja, ha a férfimagazinokból próbálják meg kideríteni, mire is vágynak a pasik. Nem tudom, más hogy van ezzel, de én általában nem szoktam egy szántóföld kellős közepén, meztelen popsival szalmakazalban üldögélni, hogy a naplementében gyönyörködjem. Természetes, hogy amikor a nők meglátják ezeket az ijesztő dolgokat, egyből arra gondolnak: így kell viselkednem. Ha őrületes vagyok az ágyban, akkor a fickó biztosan mellettem marad. A férfiak azonban tudják, hogy az ilyen nők csak megjátsszák magukat. Egy okos, összeszedett férfi nem fog közös jövőt építeni egy olyan nővel, aki nem áll két lábbal a földön. Az egyetlen oka annak,hogy a hapsik kedvelik a buta libákat, az, hogy kihasználják őket – rövidtávon. Egy minőségi férfi ugyanis olyan sokoldalú nőt választ, aki a nehéz helyzetekben is feltalálja magát. Valakit, aki képes boldogulni akkor is, ha a ház ura házon kívül van.



6. Kapcsolatelv – a férfiak a nő öltözködéséből is levonják a következtetést a várható kapcsolat milyenségéről

A férfiak számára sokkal vonzóbb a nő, ha kevesebbet villant ki magából, ugyanis azt akarják, hogy az évakosztüm meglepetés legyen. Ha tehát egy nő nem „teszi ki az összes árut a kirakatba”, például szolid pulóvert és farmert visel, a férfi ezt úgy értelmezi, hogy nem nyújt elé tálcán semmit. Igenis meg kell dolgoznia, hogy megszerezze. Amikor a nő csak egy keveset mutat meg magából, a pasi úgy érzi, hogy a szexi testtájakat látni kiváltság. És a nő árfolyama ezáltal az egekbe szökik. Ha ugyanis egy pasi komoly kapcsolatot tervez, jobban szereti, ha a csupasz testfelületek csak neki vannak fenntartva. A férfiaknak jobban tetszik egy sokat sejtető blúz, mint egy hasig érő dekoltázs. Ez olyan, mint a gyerekeknél a „kukucska játék”. Ha már kíváncsivá vált, és folyton rajtad jár az esze, akkor a gondolatai a jövő felé is elkalandozhatnak, nem gondolod?


7. Kapcsolatelv – amikor egy nő túl sokat mutat meg magából, a férfi úgy látja, hogy nincs más eszköze a hódításra

Miután a pasi beskatulyázott egy nőt, nem sok esély van arra, hogy megváltoztassa a véleményét. Soha nem fogja komolyan venni, és nem fogja annyira értékesnek tartani, hogy hosszú távú kapcsolatba kezdjen vele. A férfiak ugyanis olyan feleségre vágynak, akiben minden meg van. Ha a szexet használod csalinak, biztos, hogy nagyon közel fogsz kerülni a fickóhoz…, aztán beír a kis noteszébe, de leánykérés nem lesz, abban biztos lehetsz. Sőt, úgy gondolja, hogy ezt a nőt akárki megkaphatja. De nem csak erről van ám szó! Az urakat nagyon elbizonytalanítja, hogy vajon a választottjuknak hány szeretője volt előttük. A férfiak azt is bevallják, hogy van egy mágikus szám, amit nem ajánlatos túllépni.



8. Kapcsolatelv – amikor egy férfi ledéren öltözött nőt lát, egyből az jut eszébe, hogy vajon hány férfival bújt már ágyba

Bevallva-bevallatlanul a legtöbb fickó úgy szeretné érezni magát, mint a földműves, aki szűz talajba mélyeszti az ekéjét. A nő dolga pedig az, hogy ezt az illúziót megadja neki. Az egyik legfontosabb különbség a rossz kislány és a rendes kislány között, hogy ha a rendes kislány találkozik egy fickóval, el kezd úgy viselkedni, mintha belépett volna egy szektába. Ha a pasi búzacsíra-imádó, akkor a rendes kislány bogyókat rág reggelire. Ha a fickó olasz, akkor rááll a spagetti gyártásra, ha zsidó, akkor a maceszgombóc-gyártásra, stb. ezért van, hogy ha az ember olyan férfival találkozik, aki imádja a feleségét, akkor az adott nőnek általában mindenről saját véleménye van.


9. Kapcsolatelv – a férfiak tudják, hogy könnyen találnak olyan nőt, akit kielégít az, ha kielégítheti őt. Ezért sokkal inkább izgatja az olyan nő, aki a saját örömére is gondol

A minőségi férfi titokban olyan partnerre vágyik, aki a szerelme és a legjobb barátja egyben. A leggyorsabban úgy válhatunk unalmassá számára, ha mindig azt tesszük, amit mond. Ha mindenre bólogatunk, nem fogunk megtudni a másikról semmi fontosat, mielőtt hosszú távú kapcsolatba bonyolódnánk. És az egyik kulcsfontosságú dolog, amit meg kell tudnunk az, hogy mennyire tiszteli a fickó a véleményünket.



10. Kapcsolatelv – ha a férfi nem tartja tiszteletben a nő véleményét, akkor őt magát sem fogja tisztelni soha.

Amikor a „békesség kedvéért” hajlandó vagy mindent lenyelni, vagy túl beletörődő, passzív vagy, szabályosan bátorítod a férfiakat a tiszteletlenségre. Amikor valaki azt mondja neked, hogy legyél más, mint aki vagy, korlátozni akar. Vannak olyan korlátok is, amelyek arra irányulnak,hogy tartozz a többséghez.

Ne feledd! A nagy Ő akkor fog bevágtatni a fehér paripán, amikor nincs szükséged rá. Tehát akkor, amikor látszik a viselkedéseden, hogy azért csapódtál hozzá, mert tetszik neked, és van egy kis szabadidőd, amit el akarsz ütni, nem pedig azért, mert ő mindennek a célja és az értelme. A férfiak kiszagolják, hogy mennyire van rájuk szüksége egy nőnek, és ha megérzik a rájuk nehezedő nyomást, visszavonulót fújnak. Azzal enyhítheted a nyomást, ha szenvedélyesen éled a saját életedet, nem adod fel álmaidat, hanem továbbra is arra koncentrálsz, hogy beteljesítsd őket.

 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL