ANGYALISKOLA

Előző életek felfedezése angyalokkal

Szerző:
Szabó Anna
A víztükör meditációban az angyalok segítenek feltárni azokat az elmúlt életekben szerzet tapasztalatokat, melyek hasznosak lehetnek számodra mostani megtestesülésedben.

Ehhez a meditációhoz szükséged lesz egy biztonságos helyre, ahol senki nem zavar meg, egy segítőtársra, akiben feltétel nélkül megbízol, vagy egy magnóra. Ha magnót használsz, akkor a meditáció szövegét fel kell majd venned, előzőleg el kell készítened a felvételt. Kezd a meditációt lazítással, csakratisztítással és elmélyüléssel. Ügyelj arra a meditáció alatt, hogy érzelemmentesen és tárgyilagosan figyeld az eseményeket.


Indulj el visszafelé


Ezt a szöveget vedd fel magnóra, vagy kérd meg egy barátodat, hogy olvassa fel neked, amíg meditálsz:

Képzeld el magad, amint egy arany lépcsősor tetején állsz. Egy angyal leomló palástját viseled. Kezed a csillogó korláton van, lemenni készülsz, és érzed az angyalok szeretetét, akik ott vannak körülötted. Amint lefelé haladsz a kék szőnyeggel borított lépcsőkön, még mélyebben ellazulsz. Visszafelé számolok majd egytől ötig, ezalatt képessé válsz arra, hogy kilépj magadból, és lényedet új szemszögből vizsgáld meg. Most kezdünk az ötös számmal. Elkezdesz könnyedén lépkedni lefelé a lépcsőkön, és minden egyes lépés egyre mélyebben és mélyebben ellazít. Ámulatba ejt, milyen csodálatosan érzed magad, milyen könnyű vagy. Most vagyunk a négyesnél, minden egyes lépéssel egyre inkább összhangba kerülsz a világmindenséggel. A szőnyeget puha vattás felhőnek érzed. Lefelé, lefelé, lefelé a háromhoz. Lenézel a lábadra, és látod, hogy nem is érinti már a lépcsőket. Annyira ellazultál, hogy lebegsz, egyre mélyebben ellazulva. Le a kettőhöz, már látod a lépcső alját, ahogy lágyan lebegsz felé ellazultan, ebben a megnyugtató érzésben, megszabadulva a föld vonzásától. A lépcső alján szelíden érintsd meg lábaddal a földet, és várj 15 másodpercet.


Az emlékezés víztükre


Jelenítsd meg magad előtt, hogy egy nagy kör alakú udvaron állsz. Olyan ez, mint egy szép fehér oszlopokkal szegélyezett, nyitott veranda, körülötte pompás növényekkel. Az udvar közepén egy óriási, kerek medence áll. A medence csempéje megnyugtató, mélykék színű. Semmi sem háborgatja a vizet. Lépj közelebb a medencéhez, és nézd meg benne a tükörképedet. Most érintsd meg a vizet. A víz fodrozódása eltorzítja a képet, és olyannak mutat, amilyen öt évvel ezelőtt voltál. Emlékszel arra, hogy akkor mit csináltál. Érintsd meg a vizet, megint fodrozódik, és most tíz évvel ezelőtti önmagad látod benne. Idézd fel megint, milyen voltál akkor. Megint érintsd meg a vizet, most már középiskolás vagy, megint megjelennek az emlékek a medence vizében. Ez az emlékezés még jobban ellazít. Ismét megérinted a vizet. Rájössz, hogy a medence vize lehetővé teszi, hogy lásd azokat az eseményeket, amelyek életedet és lényedet olyanná tették, amilyen most vagy. Minden érintésnél egy újabb emlék a múltból, egyre fiatalabb korodból. A medencét most finoman kavargó színek töltik meg, és egy másik kép kezd kirajzolódni. Érintsd meg újra a vizet. A kép nagyon-nagyon messziről jön. Nem a jelenlegi életedből.


Átléptél a múltba


Nézd a képet, ahogyan a fodrozódás egyre jobban elsimul. Egy új arcot látsz a medencében. Most tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

• Tükörképed férfié, vagy nőé?
• Milyen ruhát látsz?
• Boldognak, vagy szomorúnak tűnik az illető?
• Van valami feltűnő dolog a képen?
• Melyik korban járhatunk?
• Mi volt a legfontosabb esemény abban az életedben?
• Mi volt a legnagyobb eredmény?
• A legnagyobb csapás?
• Mit nem oldottál meg akkor, amit áthoztál a jelenbe?
• Milyen képességekkel rendelkeztél, melyekhez most is hozzá tudsz férni?
• Van –e valaki abban az inkarnációban, aki mostani életedben is veled van?
• Ha igen, ki az, és miként illeszkedik bele jelen életed tanulnivalóid közé?
(Pár másodperc szünet)


Két megtestesülés között


Most nyújtsd ki a kezed, és érintsd meg újra a vizet. A kép elhomályosul, és megint magadat látod, mint jelenlegi megtestesülésed tükörképét. Lélegezz mélyeket és tarts pár másodperc szünetet. Most azon a helyen vagy, ahol az életeid közötti időben tartózkodtál. Valójában a jelenlegi életedet megelőzően. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

• Milyen tanulnivalókat terveztél erre az életre?
• Milyen eredményeket szeretnél elérni?
• Mi a jele annak, hogy elkezdted ezeket a munkákat?
• Emlékszel arra a jelre, melyről felismered a következő idegent, aki fontos lesz ebben a megtestesülésedben?
• Van valami, amit elfelejtettél, amire emlékezned kell?
(Pár másodperc szünet.)


Térj vissza a jelenbe


Most hagyd el az emlékezés medencéjét, és menj vissza az arany lépcsőhöz, melyen ide jöttél. Itt az ideje, hogy visszatérj. Búcsúzz el az angyaloktól, és érezd, hogy minden rendben van. És most elszámolok egytől ötig. Amikor az öthöz érek, visszanyered teljes tudatosságodat.

A visszatérésnél érezd, hogy teljesen éber vagy, és csodálatosan érzed magad. Nem lesz semmilyen kellemetlen következménye ennek a meditációnak. Egy, most kezdesz visszatérni, kettő felemelkedsz, három, lassan teljesen éber leszel, négy, már majdnem itt vagy, öt, most nyisd ki a szemed.

Amit most átéltél, az egy teljes hipnózis az angyalokkal. Igyál egy csésze teát és egyél egy-két süteményt. Írd le a tapasztalataidat az angyalnaplódba. Ha egy barátoddal dolgoztál, megbeszélheted vele az élményeidet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL