2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ősi skót angyalvarázslat

Herceg Petra

Amikor igazságtalanság történik veled, nem sokat tehetsz ellene. Ha valaki ártani akar neked, azt nagyon nehéz megállítani. Ez az ősi skót varázslat pontosan ilyen esetekben hívja az angyalokat.

Minden emberrel megesik olykor, hogy igazságtalanság éri. Nem kell elkeseredned, ha valaki megrágalmaz, vagy hazug pletykákat terjeszt rólad. Az angyalok segítségével meg tudsz állítani mindenféle negatív energiát.
Az eredeti hagyomány szerint a varázslatot végző személy kora reggel elment egy olyan helyre, ahol három patak találkozott. Ott megmosta az arcát, majd elmondta a következő könyörgést. Ha városban élsz, akkor egyszerűen a csapból folyó víznél próbáld ki.


„Istennő, megfürdetem orcámat, a Nap kilenc sugarában,
Kedvesség legyen orcámon,
Gazdagság a zsebemben,
Aranyló méz a nyelvemen,
Leheletem illatozzon.
Odaát fekete a ház,
Akik benne vannak, még feketébbek.
Én vagyok a fehér hattyú,
Az őket uraló királynő.
Az Isten és Istennő képében járok
Szarvas képében, ló képében,
Kígyó képében, királynő képében.
Angyalaim segítségével legyőzhetetlen lettem.”


Mondd el ezt az imát minden reggel, amíg a problémád nem oldódik meg. Ne felejtsd el, hogy csak folyóvíznél működik. Ha szeretnél erősítést kérni, hívd bártan a víz angyalokat, készségesen a rendelkezésedre fognak állni.


Az angyali üst


Ha a fenti módszert szeretnéd kiegészíteni más varázslattal, akkor alkalmazhatod még az angyali üst mágiát. Ezt a szertartást elég egyszer elvégezni, bármelyik napot és napszakot választhatod hozzá. Ez szintén egy gyors segély a bajban.


Kelékek

• párologtató edény,
• teamécses,
• kis üveg csillámpor,
• potpourri,
• gyógynövények (citromfű, kamillavirág, hársfavirág, kakukkfű),
• fűszerek (vanília, fahéj, szerecsendió, ánizs).Fogd az üstöt jelképező párologtató edényt, ha lehet, válassz egy nagyobb fajtát, és töltsd tele potpourrival, tetszés szerint gyógynövényekkel, és a kedvenc fűszereiddel, majd önts rá vizet. Tedd az oltár közepére, és gyújtsd meg alatta a gyertyát. Érezd, ahogy az illat szétterjed a szobában. Most fogd a csillámport és hints egy keveset belőle az edénybe, közben pedig gondolj a kívánságodra. Képzeld el, amint az, amire vágysz, alakot ölt. Ahogy a csillámpor és a gyógynövények főnek, kívánságod valóra válik. Amire szükséged van, hamarosan megérkezik az életedbe.


Kis száműző szertartás


Vértezd fel magad az ártó energiákkal szemben. A kis száműző szertartás megtisztítja a testedet, és segít abban, hogy egész nap a harmónia ösvényén járhass. Ha reggelente elvégzed ezt a pár perces gyakorlatot, akkor nem fognak hatni rád mások negatív tettei.

1. Vegyél három mély lélegzetet. Lazulj el. Hunyd be a szemed és képzeld magad elé, hogy isteni fény tölt el, egyre növekszel, mégis a Földanyában gyökerezel. Képzeld el, hogy lábad, mint egy fa gyökere, mélyen lenyúl a földbe, biztonságban tartva a testedet.
2. Vezesd végig jobb kezed mutatóujját a testeden, és közben jelenítsd meg az istenség fehér fényét, amint fejed tetején belép, és körkörösen halad lefelé a testedben.
3. Emeld a mutatóujjadat a jobb válladhoz. Jelenítsd meg, hogy a fehér fény lefelé fut tested közepén, egy szívtájékról induló sugárként a jobb oldalad felé haladva, elhagyva a jobb válladon lévő ujjadat.
4. Vízszintesen vidd át az ujjadat a bal válladra. Jelenítsd meg a fehér fényt, amint a végtelen térből a bal oldalad felé halad.
5. Most tedd keresztbe a mellkasod előtt a csuklóidat, és képzelj el a csuklóid alatti ponton egy ragyogó, arany fénysugarat.
6. Fordulj kelet felé, és rajzolj a levegőbe egy ötágú csillagot, a pentagrammát. Megjelenítheted magad előtt kéklángként is, vagy lángoló fehér fényként is.
7. Most fordulj dél felé, nyugat felé és dél felé, és minden irányban rajzolj egy pentagrammát a levegőbe.
8. Most fordulj ismét keletnek és kezdd el összekötni a négy égtáj felé néző pentagrammát fehér fénnyel, keletről dél felé, majd nyugatra, északra és végül megint kelet felé haladva.
9. Képzeld el, amint a kör növekszik, majd egy gömböt alkot saját magad körül.
10. Nyújtsd ki a karodat két oldalra, így magad válsz a keresztté, amely a négy elemet és a négy archetípusos angyalt jelképezi. Kelet felé mondd: Előttem Rafael, mögöttem Gábriel, jobb kéz felől Mihály, bal kéz felől Uriel.
11. Maradj az előző pózban és jeleníts meg egy hatágú aranycsillagot, amint leereszkedik fejed tetejére és lefelé halad a testedben. Mondd ki hangosan: Szolgálat (érintsd meg a fejed), áhítat (érintsd meg a szíved) becsület (érintsd meg a combod), Sekina, szállj le most rám!


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Top 14 ijesztő hely, ahova jobb, ha nem látogatsz el

Top 14 ijesztő hely, ahova jobb, ha nem látogatsz el

Létezik a világban 14 olyan extra félelmetes hely, ahová jobban teszed, ha kétszer is meggondolod, hogy ellátogatsz-e oda! Felkészültél a borzongásra?

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Torony a meglévő formák és elvek eltűnését jelzi, és ugyanúgy, mint a Halál vagy az Ördög esetében, most is csak rajtunk múlik, mennyire lesz ez a tapasztalat fájdalmas.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép