ANGYALISKOLA

Angyalokkal élni

Szerző:
Szabó Anna
Manapság sokan keresik a számukra megfelelő szellemi utat. Gyakorlatilag, mindegy melyiket választod a sok közül, ha minden nap tudatosan törekszel önmagad, családod és a bolygónk jobbításán, az Istenség nem fordul el tőled, ez biztos.

Az Angyaliskola egyik fő célja az angyali hiedelemrendszer bemutatása, és ennek a tudásnak az átadása. Hétről hétre újabb és újabb angyalokkal és mágiákkal ismertetünk meg titeket, és könnyen alkalmazható tanácsokkal látunk el titeket. Az angyalokkal végzett munka ugyanis megváltoztatja az életedet, az ő segítségükkel sokat javíthatsz saját és mások életminőségén. Hatásuk és segítő energiáik szellemi törekvéseid útjába húznak téged, valamint megtanítanak arra, hogyan kezeld a mindennapok kisebb-nagyobb nehézségeit. Azok, akik együtt dolgoznak az angyalokkal, kétszeresen áldottak, hiszen mindkét világban megvetették a lábukat, így tartják fenn méltóságukat és személyes egyensúlyukat.


Egy jó kezdet


Felgyorsult életvitelünk miatt gyakran nem gondoljuk át, mit teszünk, és mit szeretnénk elérni a rendelkezésre álló időben. Fontos lenne pedig minden ember számára, hogy találjon magának egy értelmes életcélt. Ehhez azonban egy kicsit meg kell állni, elcsendesedni, és befelé figyelni. Az év eleje nagyon jó alkalom arra, hogy átgondold, mihez szeretnél kezdeni magaddal. Tűzd ki célodul, hogy idén megtalálod életed valódi célját.


Életünk fő küldetésének jelei mindenütt láthatók körülöttünk, csak észre kell venni őket. Ez a tevékenység általában valami olyasmivel kapcsolatos, amit nagyon szeretsz csinálni, és olyan tehetséggel, melynek birtokában vagy. Ugye tudod, hogy nem véletlen, hogy mihez van érzéked, hogy miben vagy jó? Ez a talentum, melyet kamatoztatnod kell jelenlegi életed során. Az életcél megtalálásához, hajlandóságot is kell mutatnod arra, hogy részévé válj az egésznek, és hogy megtaláld benne a helyedet. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek! Elmélkedj, meditálj és figyeld a körülötted zajló eseményeket. Életcélod lehet lépések sorozata egy végső cél felé. Lehet, hogy néhány évig egy helyen kell dolgoznod, majd váltasz, felhasználva mindazt, amit életed egyes állomásain tanultál.


Lépésről lépésre


Tanulj meg hatékony lépéseket tenni annak érdekében, hogy magad felé húzd életed küldetését. Ne álmodozz, arra várva, hogy a szádba repül a sült galamb. Menj, és indítsd útjára a dolgokat. Tevékenyen részt kell venned benne. A te Nagy Könyved sosem íródik meg, ha nem fogsz te magad hozzá. Az angyalmágia mellett fontos a cselekvés is. Járj utána, hogyan érheted el a célodat, mi szükséges hozzá. Például nem árt, ha létrehozol magadnak egy támogató hálózatot. Előfordulhat, hogy családtagjaid és barátaid megpróbálnak majd visszatartani téged különböző okokból, amelyek általában a félelmeikből táplálkoznak. Azt hihetik, hogy elhagyod őket, hogy kevesebb időt fogsz velük tölteni, de az is lehet, hogy azért húznak vissza, mert bennük nincs meg bátorság ahhoz, hogy elinduljanak, és beteljesítsék saját küldetésüket, ezért saját tetteik elmulasztása alapján ítélnek meg téged is.

Ne szomorodj el, ha nem találsz közvetlen környezetedben pozitív visszhangra, hozzál létre egy támogató csoportot olyan emberekből, akikkel közösek az érdekeitek, céljaitok, hogy megküzdj a negativitással. Lehet természetesen a csoport része barát, vagy családtag is, gyakoribb azonban, hogy a támogató hálózat aközben épül ki, miközben álmaidat és céljaidat tevékenyen vonod magad felé. Útközben találkozni fogsz ezekkel az emberekkel. Ne számíts arra, hogy csapatostul érkeznek, de valójában úgyis csupán néhány értékes támaszra van szükséged. Tanuld meg bölcsen megválogatni ezt a hálózatot, nincs szükséged olyan emberekre, akik rossz tanácsokat adnak, vagy uralkodni akarnak feletted. És természetesen épp olyan támogatóan kell neked is viselkedned velük szemben, ahogy ők teszik veled.


Tanulj meg felelősséget vállalni


A mai világban a felelősségvállalás szinte elévült fogalom. Mindenki bűnbakokat keres, és másokra mutogat, ha kudarc éri, vagy ha nem olyan az élete, amilyennek megálmodta Pedig környezetünkben saját lényünk visszhangját éljük. Minden velünk történt eseményért egyedül mi magunk vagyunk felelősek. Nem okolhatsz a világon senki mást a problémáidért. Tanulj meg felelősséget vállalni mindenért, amit mondasz, teszel, vagy gondolsz. Ha nem tetszik, amit látsz, változtass rajta pozitív gondolkodással, elfogadással, szeretettel, angyalmágiával.

 

Higgy önmagadban

És mindeközben ne felejts el, hinni önmagadban. Ha te nem hiszel, más sem fog. Válj az elsőszámú szurkolóddá. Tegyél különleges dolgokat az önbecsülésed érdekében, alkalmazd az önbecsülés témakörnél tanult angyal szertartásokkal, és beszélj pozitívan magadhoz napi huszonnégy órában. Menj az utadon bátran, és ne hagyd, hogy bárki letérítsen róla. Használd mágikus képességeidet, újonnan felfedezett erőidet, és kérd bátran az angyalok segítségét, már bizonyára szereztél benne némi tapasztalatot. Kezd az évet bizakodóan és határozd el, hogy mostantól a saját életedet éled. Menj, és tedd az életedet olyan csodálatossá, szeretetteljessé és örömtelivé, amilyet csak el bírsz viselni.



Sok boldogságot kívánunk az újévre!
Az angyalok hatalma legyen veletek!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL