Hajhosszabbítás, dúsítás a Gyémánt Hajklinika jóvoltából

  


Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 Telefon: 06-20/ 416-2704

Hajbevarrás

A legegészségesebb, legtermészetesebb és leghumánusabb módszer.

Ezzel a módszerrel a saját haj közé - láthatatlan öltésekkel - előre felfűzött, eredeti európai hajat varrunk, mely teljesen egészséges és még festetlen.

Új hajunkat a sajátunkkal együtt kezeljük, mossuk, formázzuk, ápoljuk. Nem is lehetne másképp, hiszen az új haj teljesen beleolvad a sajátunkba.

A hajkorona felépítésénél szigorúan ügyelünk arra, hogy mind szerkezetében, mind minőségében azonos felépítésű haj kerüljön a saját haj közé. Így alakul ki egy egységes, természetesen összeolvadó frizura.

Megfelelő hozzáértéssel fodrászaink előnyös, szép, könnyen kezelhető frizurát készítenek vendégeink számára, beleértve a festést is.

A felvarrt haj alatt saját hajunk megerősödik, megdúsul, sokkal tömöttebb lesz. Növése jelentősen meggyorsul, hiszen védettséget élvez az összes külső káros hatástól.

 

 

 

Hőillesztés

Ennél a módszernél a saját hajat apró tincsekre szedik, és tincsenként hozzáillesztik a vendéghajat. Mindezt egy speciális - hőre kötő - ragasztóanyaggal rögzítik. A kemikáliák káros volta miatt inkább csak azon hölgyeknek ajánlott, akiknek mindössze 2-3 cm a saját hajuk. Az ilyen rövid hajat ugyanis más módszerrel nem lehet meghosszabbítani, és a károsodott hajszálak hamar lenőnek. Hosszú távon azonban nem egészséges ezt a módszert választani, mert mind a felrakáshoz, mind a leszedéshez kemény vegyszerek szükségesek, ezért a rendszeres viselet már komoly problémákat okozhat. Ha európai hajból készül, akkor szintén megegyezik az ápolása és kezelése a saját hajunkkal. Magyarul ugyanazokat az ápolószereket alkalmazhatod rá, mint amit a saját hajadnál megszoktál!

 

FIGYELEM!

A hőillesztéshez használt vegyi anyag a hő hatására olvad, ezáltal a tincsek könnyen lepotyoghatnak! Kerülendő tehát a forró hajszárító, a hajtőre kent balzsam, a túlzott napozás, szoláriumozás, szaunázás.


 

Mikrocsomózás

Ez egy szintén tincsenként illesztett módszer, de semmiféle vegyszert nem használnak a szakemberek, ezért sokkal humánusabbnak számít. Előnye, hogy már 5-6 cm-es hajnál is alkalmazható. Ebben az esetben tudnod kell, hogy a teljes hajat bedolgozzák, az apró csomócskák tehát látszanak. Ez azonban akár előnyös is lehet, hiszen most nagyon trendi ez a viselet. Létezik azonban a csomózásnak is olyan vállfaja, amely teljesen láthatatlan, hiszen ha hosszabb a hajad – tehát van takaróhajad -, akkor a szakember úgy elrejti a tincseket, hogy külső szem egyáltalán nem mondja meg, hogy nem a sajátod. A mikrocsomózás úgy készül, hogy a saját hajat és a vendéghajat összecsomózzák, majd pamut alapú gumiscérnával rögzítik. A hajat természetesen csak egyszer kell megvásárolni – ha európai -, évekig felhasználható.

 

Keratinlapos illesztés

Ez az egyik legmodernebb, ugyanakkor nem biztos, hogy a legegészségesebb eljárás. Felhelyezése teljesen lapos, így abszolút észrevehetetlen, és tapintásra sem érezhető. Tökéletesen természetes hatást nyújt. Két formája van, a tincses és a paneles hőillesztés. Mindkét esetben egy állandó hőmérsékletű pisztolyt használnak segítségként. A tincses módszernél a póthajat keratinlapokkal rögzítik, melyek biztosítják a tökéletesen fix tartást, és a biztonságos rögzítést. A tincsek felhelyezése 160 fokon (!!!) történik. Paneles hőillesztés esetén néhány darab hajpanelt illesztenek a saját hajba, speciális pontokon, szintén keratinlapok segítségével. Ez az eljárás a végeredményt tekintve hasonlít egy kicsit a hajfelvarráshoz, de a hő miatt sajnos nem túl egészséges. Európai hajból nem készítik, kizárólag ázsiai/indiai hajakból.

 

Ultrahangos illesztés

Ez a módszer már néhány éve ismert hazánkban. A hosszabbítás során egy speciális gépet használnak, amely a keratinlapos illesztéshez hasonló keratinlapokat az ultrahang rezgéseinek segítségével ragasztja a hajhoz. Itt szintén vegyszereket és hőt alkalmaz a szakember, ezért meggondolandó.


Mikrogyűrűs illesztés

A hőillesztéshez hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedik, és tincsenként illesztik hozzá a vendég haját, majd speciális fémgyűrűkkel rögzítik. Hordása – a megkérdezettek véleménye szerint – rendkívül kényelmetlen, bár szinte észrevehetetlen a hajban. . Egyaránt alkalmazható hajhosszabbításnál és hajdúsításnál.


 

FIGYELEM!

FÉMALLERGIA ESETÉN KOMOLY PROBLÉMÁKAT OKOZHAT! ÉRDEMES PRÓBÁT VÉGEZNI, MERT ELŐFORDULHAT OLYAN IS, HOGY VALAKI CSAK A FEJÉN LÉVŐ FÉMRE ÉRZÉKENY, A TESTE BÁRMELY RÉSZÉN EL TUDJA VISELNI A FÉMET.

 

Megoldás a legjobb kezekben

A Gyémánt Hajklinika 1997 óta foglalkozik különböző hajhosszabbításokkal, dúsításokkal, továbbá afro, goffrifonások készítésével. Megalakulásunk óta a szolgáltatások bővítését, és a színvonal emelését tűztük ki célul.

A családias, vidám hangulat nagyban hozzájárult ahhoz, hogy törzsvendégeink száma évről évre folyamatosan növekedik. A szalon vezetője Zsuzsa, aki elsődleges célul azt tűzte ki, hogy vendégeink minden esetben elégedetten távozzanak tőlünk. Ezért csapatát is magasan képzett afrofodrászokból alakította ki, akik rendszeresen vesznek részt különböző hazai és külföldi továbbképzéseken, rendezvényeken.

"Az eltelt idő alatt megtapasztaltuk, hogy belső harmóniánkat láthatóan tükrözi a hajunk, mind önmagunk, mind a külvilág felé. Egy hölgynek nagyon fontos a haja. Ha az nincs rendben, befolyásolhatja egész belső közérzetét is. Sőt, ha egy nő elégedetlen a hajával, romlik az önbizalma is. Míg egy olyan hölgy, aki elégedett a hajkoronájával, szinte kivirul, megváltozik a viselkedése is. Sokkal magabiztosabb, vidámabb lesz, és a kisugárzása is merőben más.

Ezek a változások ma már néhány órán belül lejátszódhatnak. Vendégeink elindulnak otthonról silány, hajjal, legfeljebb egy csattal összefogják, hogy álljon valahogy. Aztán beülnek a székünkbe, és a munka végeztével újra mosolyognak, vidámak, önbizalmat kapnak. Ennyit számít egy szép hajköltemény.

Hihetetlenül jó érzés egy nőnek visszaadni az önbizalmát, boldognak látni. És ezt tőlünk kapta. Mi okoztuk neki. Csak profi szakemberekkel dolgozunk, akik tökéletesen ismerik a szakma minden oldalát. Hiszen nem elég egy vendégnek csak felhelyezni egy hajat. Tisztában kell lenni, hogy minden vendég haja, fejformája más.



Fel kell ismerni, hogy mit lehet, és mit nem. Nálunk nem az dominál, hogy a vendég minél több pénzt hagyjon ott, hanem, hogy - ha már cselekszünk - csak jót cselekedjünk. Fel kell ismerni a haj minőségét, szerkezetét, állagát, belső felépítését. Ha ezzel tisztában vagyunk, mindenki azt kaphat, amit szeretne és amit lehet is.

Sajnos a szakma kezd felhígulni, ami azt jelenti, hogy megjelentek a "kontárok". Ezek nem szakemberek, azt hiszik, hogy ha valahol ellesték a technikát, akkor már dolgozhatnak is. Ez nagyon kevés ehhez a munkához. Több éves gyakorlat, rendszeres továbbképzés szükséges ahhoz, hogy valaki hozzá merjen nyúlni egy vendég hajához. Sokan ezt nem ismerik el, hiszen csak a pénz, a gyors meggazdagodás dominál náluk.

Mi azon dolgozunk, hogy ennek még csak a halvány gyanúja se merüljön fel nálunk. Ezt nagyon fontosnak tartom.

Nagyon örülök neki, hogy ilyen profi csapattal tudok dolgozni, összehangoltan, harmonikusan. Mert számomra a legfontosabb, hogy a hölgyek elégedetten, és vidáman távozzanak, és visszatérő vendégek maradjanak!"

Zsuzsa

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL