2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Párhuzamos életek - Neked is van egy másik életed, amit élsz földi léted alatt!

Füzesi Viki

Ne gondold, hogy egy amerikai sci-firől lesz most szó, ugyanis párhuzamos életet élni nem olyan túlzás, mint ahogy elsőre képzelnéd. Természetesen mindez attól is függ, hogyan határozod meg az „élet” szót. Ha hiszed, ha nem, mindannyian párhuzamos életeket élünk. Néhányak több életet élnek, mint mások, de mindannyiunknak van legalább egy másik élete, amit egyidejűleg élünk a Földi utazásunk alatt.

 

Miért élünk mindannyian párhuzamos életeket?

A Felsőbb Én

Mikor a lélek kész arra, hogy belépjen egy testbe, csak egy része reinkarnálódik. A lélek energiájának maradéka másik birodalmakban és dimenziókban marad, hogy más „dolgokat” hajtson végre. Lehet, hogy ez a rész „alszik”, de az is lehet, hogy teljes életet él egy magasabb rendű birodalomban.  Ez segíthet megérteni, hogyan tud egy lélek, aki már reinkarnálódott, egy másik testben és másik életben meglátogatni vagy üzenetet küldeni a szeretteinek - családtagnak vagy barátnak, akit egykor ismert.

Az a „lényeged”, ami egy magasabb birodalomban van, átutazhat egy olyan dimenzióba, mely ugyan nem a Föld, de kapcsolatban van a Földön élőkkel. Ez a Felsőbbrendű Én birodalma vagy dimenziója. Ebben a birodalomban a lélek energiája (amit a Felsőbb Énednek nevezünk) képes vezetni téged és együttműködni az emberi éneddel. Majdnem olyan ez, mintha a Felsőbb Éned egyfajta szellemi vezető lenne, de igazából csak TE vagy az!

A magasabb éned (a lélek energiája) sokkal jobban megérti és tisztában van a földi utazásoddal, mint ahogy te élsz a Földön, ezért képes vezetni és motiválni. Jó, ha tudod, hogy bármikor rá tudsz hangolódni a Felsőbb Énedre, és szerető útmutatást kaphatsz tőle. Ám ez csak akkor jöhet létre, ha meg tanulsz nyitni a tudatosság egy magasabb szintje felé. Másképpen nem érheted el lényed ezen részét! Bizonyos értelemben a Felsőbb Én valójában nem igazán él egy párhuzamos életben, inkább egy olyan kiterjesztés, mely egy másik dimenzióban él, és erőforrásként elérhető.

Az Ikerláng

Vannak olyan lelkek, melyek két különálló testre reinkarnálódnak, ők az ikerlángok. Ezeknek a testeknek nem muszáj külön neműnek lenniük, bármelyik nemet választhatják, hogy segítsenek egymásnak megérteni és elsajátítani az élet aktuális leckéit, tanulságait. Az ikerláng kapcsolatok rendkívül erősek lehetnek, és sokan nagyon régóta keresik az ikerlángjukat, mert abban bíznak, hogy együtt tökéletes párost alkothatnak, de ez nem mindig van így. Bár tény, hogy sok esetben egy romantikus kapcsolat az ikerlángoddal, rendkívül intenzív lehet, hiszen ugyanolyan lélekenergiából készültetek mindketten.

 

Az Ikerlángoknak nem feltétlenül kell találkozniuk egymással, és nem kell, hogy románc alakuljon ki közöttük, de gyakran ugyanabban az időben reinkarnálódnak és gyakran együtt dolgoznak egy-egy küldetésen. Amikor egy lélek két életet él, az azt jelzi, hogy „megduplázza” magát, hiszen szeretné felgyorsítani a növekedési, fejlődési és tanulási folyamatait. Egyszerre két életet élni még a legfejlettebb lelkek számára is nagyon kimerítő, ezért nem túl valószínű, hogy a lelked minden életben ezt fogja választani.

Vezetők, szellemi útmutatók

Lehetséges, hogy egy olyan lélek, amely előző inkarnációi során annyi tudást halmozott fel, hogy képes volt vezetővé válni, úgy születik újjá a Földön, hogy felelős az emberek vezetéséért, iránymutatásáért.  Az irányító munka nagy része magasabb dimenziókban történik, távol az emberi élettől. Lehetséges, hogy a vezető úgy érzi, hogy ez az ő szerepe, de nem valószínű, hogy aktív emlékei vannak arról, hogy segíti a tanítványainak. Az útmutató egyfajta tanár, gyógyító, vagy mentor a fizikai életben is, de ez nincs mindig kőbe vésve.

Nem számít, milyen úton halad az útmutató a földi életben, lélekenergiájának egy része magasabb dimenziókban is segíteni fogja mások életét az emberi életük során. A lélek energiája ugyanis sokkal nagyobb, mint amit valaha is el tudnánk képzelni, úgyhogy véleményem szerint érthető, hogyan lehet jelen egyszerre több helyen.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »
5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

Gyakran érezheted úgy, hogy hiába akarsz fogyni, egyszerűen nem megy, holott szigorú étrendet követsz, és kellő figyelmet fordítasz az edzésre is. Számos tanulmány kimutatta, hogy az étkezésen és a mozgáson kívül sok olyan dolog van, amely kiválthatja a súlygyarapodást. Léteznek olyan káros reggeli szokások, amelyekre fel sem figyelve növekszik a testsúlyod.

Tovább »
7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

A Vonzás Törvénye alapvetően azt jelenti, hogy az Univerzum energiái hatnak rád, amit előtte te is kibocsátasz. Bármire is gondolsz, főként, amire többször, az energiát sugároz ki az Univerzumba, és az eredményei az életben is megmutatkoznak, egyszerűen azért, mert ekkor öntudatlanul is teremtesz. A legfontosabb kérdés az, hogy érzed-e, hogy valóban működik a törvény a te esetedben is?

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép