2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A négy szél angyalai

Herceg Petra

Ők a vágyak, álmok és tervek beteljesítői. A négy szél angyalai magabiztosak és azt akarják, hogy büszke légy, és megtaláld a helyedet a világban. Alig várják, hogy hasznosítsd a levegő elem ajándékait.

A szelek angyalai tudják, mennyire fontosak az emberi kapcsolatok és a mágia a kozmosz számára, és örömükre szolgál, ha úgy döntesz, mágikus tevékenységet végzel velük.  A négy szél angyalai a következők: Rafael (Kelet), Mihály (Dél), Gábriel (Nyugat), Ariel (Észak).


Angyali széljelzők

Amikor a négy szél angyalaival dolgozol, mindenképp fordulj a megfelelő irányba, hogy üdvözöld őket. A keleti szél angyalainak hívásakor például, fordulj keletnek, tárd ki a karod, és beszélj érthetően. A szelek angyalai nem kedvelik azokat, akik motyognak. Most pont azt fogod megtanulni a segítségükkel, hogyan legyél magabiztosabb.


Mielőtt elkezded a munkát a szelek angyalaival, szerezz be egy szélzsákot, és egy iránytűt, hogy megtudd az aktuális szélirányt. Az is jó megoldás, ha veszel egy fadarabot és rákötsz egy szalagot. Szúrd bele a földbe, elég mélyre ahhoz, hogy ne dőljön el. Ha szeretnéd egyedivé varázsolni a széljelződet, szalagokat is köthetsz rá, melyekre ráfested a szél angyalok jelképeit. Válassz egy nyugodt időpontot, amikor nem zavarhatnak, az angyali meditációhoz. 15 percre lesz szükséged.


A keleti szél angyalai

A keleti szél angyalai illatos, meleg fuvallattal érkeznek, mely csiklandozza az orrot és felpezsdíti a véredet. A velük való találkozás olyan bizsergető érzést vált ki belőled, mint amikor valami újat tanulsz, vagy valamit megértesz. Reményt ígérnek, új kalandokat, izgalmas kezdeteket, és azt, hogy a holnap jobb lesz.


Ezek az angyalok szeretnek olyan emberekkel együtt dolgozni, akiknek nagyszerű ötletei vannak és hajlandóak azokat megvalósítani. Ha emberbaráti terven dolgozol, mindenképp a keleti szél angyalaihoz fordulj útmutatásért. Kérd őket, hogy segítsenek a kommunikáció bármely fajtájában, beleértve a telefonhívásokat, e-maileket, fontos iratokat, szerződéseket. A keleti szél angyalainak akkor a leghatékonyabb a tevékenysége, amikor keletről fúj a szél. A Napkelte mágiával szólítsd őket!


Napkelte mágia

A napkelte mágiája a keleti szél oltalma alá tartozik. Hajnalban végezd a szertartást, amikor felkel a Nap. Gondolj arra a dologra, amit nagyon szeretnél sikerre vinni az életedben, és mondd az alábbiakat:

„Üdv nektek, keleti szél angyalai,
A reménnyel teli reggel meleg energiái,
A kommunikáció és tett szelei.
Lépjetek be erre a szent helyre,
És kölcsönözzétek erőtöket a mágiámhoz.”


A déli szél angyalai

A déli szél angyalai fűszeres, sűrű levegővel érkeznek, mely tele van az éjszaka forró vágyával. Könyörületes, leleményes teremtmények, akik szeretik a határozott döntést és az alkotó törekvéseket. A négy szél angyalai közül ők nevetnek a legtöbbet. Szeretik a tréfát, a szórakozást, a hobbikat. Minden bizonnyal ők az ártalmatlan tréfák angyalai. Ők természetesen akkor a leghatékonyabbak, ha délről fúj a szél. Ők a bátrak angyalai, azon munkálkodnak, hogy segítsenek az átalakulásban, a sikerben, a tökéletesedésben és a megtisztulásban.Déli órák mágiája

A déli órák mágiája tartozik a déli szél angyalainak oltalma alá. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy szertartást mutass be a megújuló erő érdekében.


„Üdv nektek, déli szél angyalai,
A déli alkotóerő tüzes energiái,
A nevetés és a könyörület szelei.
Lépjetek be erre a szent helyre,
És kölcsönözzétek erőiteket a munkámhoz.”


Nyugati szél angyalai

A nyugati szél angyalai napnyugtakor, az alkony lehűlő levegőjével érkeznek. Ők felelősek a megérzésekért, az érzelmekért, és a szeretettel, szellemiséggel és gyógyítással kapcsolatos mágiákért. Bármikor, ha szellemi gyógyításra, vagy lelki átalakulásra van szükség, hozzájuk fordulhatsz. A nyugati szél angyalai szeretnek mindenféle vallásos szertartást, és tisztító energiát kölcsönöznek erőfeszítéseidhez. Hívd őket akkor is, ha elvesztettél egy számodra fontos személyt, mert vigaszt és gyógyulást nyújtanak.Napnyugta mágia

A Napnyugta mágia tartozik a nyugati szél angyalaihoz. Ez az időszak csodálatosan alkalmas a személyes átalakuláshoz: káros szokások és minták átalakítása, függőségek megszüntetése, és énünk mélyén tett utazásokra annak érdekében, hogy válaszokat találjunk fontos kérdésekre.


„Üdv nektek, nyugati szél angyalai,
az alkonyati varázslatok hűs energiái,
a gyógyítás és átalakulás szelei.
Lépjetek be erre a szent helyre,
És kölcsönözzétek gyengéd áramlásotokat mágiámhoz.”


Északi szél angyalai

Az északi szél angyalai fagyos, csípős széllel érkeznek, melyek kopár vidékeken süvítenek át az éjszaka közepén. Szigorúságukkal megszüntetnek minden kellemetlen helyzetet. Örömükre szolgál, ha felszámolják a dühöt a bolygón, elpusztítják azokat az energiákat, melyek ártanak a világmindenségnek. Ezek a hűvös angyalok a védelemmel és az egyensúllyal törődnek. Harcias helyzetekben találod meg őket, amikor próbálod azt tenni, ami a helyes, vagy védekezel a gonosz ellen. Ezek az angyalok nem tűrik az igazságtalanságot. Időszakuk az éjfél.Éjféli mágia

Hívd őket az éjféli mágia segítségével, ha igazságtalanul bántottak, vagy gonosz ügy áldozata lettél.


„Üdv nektek, északi szél angyalai,
Az éjféli védelem jeges energiái,
Az egyensúly és az igazság szelei.
Lépjetek be erre a szent helyre
És kölcsönözzétek acélos erőtöket ehhez a munkához.”

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép