ANGYALISKOLA

Miért épp az angyalok?

Szerző:
Szabó Anna
Felmérések szerint az emberek 80 százaléka hisz az angyalok létezésében. Akik tapasztalták baráti közbenjárásukat, mind arról számoltak be, hogy mindegy, mások mit gondolnak, mégis vonakodtak nyilvánosságra hozni élményüket. Képzelgés vagy angyali üzenet?
A szerző üzenete

Kedves Olvasó! Kérlek, tedd félre borús gondolataidat, lélegezz néhányat, fújd ki magadból a félelem rezgéseit tápláló energiákat. Hívd az Angyalodat, hogy megtaláld a mai leckében a neked kínálkozó szavakat, mondatokat.


Angyalkört indítunk!


Te is megtanulhatod, hogy közvetlen kapcsolatba lépj angyaloddal. Szombatonként az Orczy-kert árnyas fái és a tavacska partján összeülünk, hogy támogassuk egymást a keresés folyamatában. A pontos helyszín: Orczy-kert, Rock Tó Café.

Az első alkalommal a bemutatkozást és az összehangolódást követően saját tapasztalataimból kiindulva az angyalok áldásos tevékenységéről beszélnék. Meghívtam néhány barátomat, akik elmondják, hogyan haladnak önismereti útjukon, az angyalok közbenjárásával. Szandalfon Arkangyal korábban is jelezte, mennyire szívén viseli a Női Portál olvasóinak lelkiségét, így a kapcsolatfelvételhez társuló félelmeket és hitetlenségeket fogjuk végigvenni végig.

Tanítok nektek néhány apróságot, amit évek alatt raktam össze, de egyszerű és hatékony technika a napi angyalokkal való munkában. A törvény egyszerű: ha kéred, akkor kapod, ha nem kéred, nem kapod. Az induló angyalkör nyitott csoport, bárki csatlakozhat. Az üléseket meditációval zárjuk. A kérésem, hogy hozzatok papírt, jegyzetfüzetet, ahova írhattok.

Szeretettel várlak benneteket!



Angyalok segítsetek!

Azért választottuk az emberi létet, mert Lelkünk elkötelezte magát a fejlődés mellett. Ezt a szellemi feladatot tanulni kell. A világból áradó benyomásokat a tanítványnak össze kell hangolnia a mennyei célok tiszta mintáival. A szellemi éberség hatására a mennyei bölcsesség, saját Felsőbb Énünk szárnyain felemelkedve elfogadjuk… amint fenn a makrokozmoszban, úgy lent a mikrokozmoszban zajlanak a dolgok. Az angyalok segítenek nekünk emlékezni személyes küldetésünkre

.

Keresni annyit tesz, mint elhagyni kész receptjeidet, mindazt, amit mások adtak, mindazt, amit könyvekből tanultál és azokat is, melyeket te állítottál össze múltad tapasztalásaiból. Valószínűleg erre akkor kerül sor, amikor valami rémes dolog történik veled… kapcsolataid, pénzügyeid, egészséged, érzelmeid területén. Az ismeretlen helyzetre semmilyen korábbi sémád nem kínál megoldást, muszáj esélyt adnod az ismeretlennek. Ilyenkor úgy érzed, bár körül vagy véve emberi lényekkel, valójában teljesen és tökéletesen egyedül vagy. Spirituális éned azonban emlékszik arra, hogy vannak más dolgok, melyeket megtapasztalni nem ijesztő, csak próbálkozni kell. Érzékszerveid áthangolását, képességeid felfedezését magadnak kell elkezdened meditációval, az elmecsend elérésével. Ebben a sűrű magányban sikerül majd a csendet meglátni. Akármit és mindent. Egy síró gyereket, kavicsot a tóban, szellő ringatta virágszálat, csillagos eget, akármit. Amikor bíztatnak arra, hogy szavakba öntsd látásodat, kiderül, hogy az értelmezés lehetetlen, mert amit láttál túl volt minden megfogalmazáson. De ne feledd, az angyaloknak nem kellenek szavak és kifejezések, tisztában vannak minden rezdüléseddel, veled vannak, ismerik a benned zajló folyamatokat. Ez a furcsa változás, hogy befelé figyelsz a locsogás és a folytonos magyarázgatás helyett, először alig észlelhető.

Naponta figyelni az élet folyamatát és mozgását szívderítő szabadságot ad. Ha eltávolodsz a félelmeidtől és bevett sémáidat felülírod, akkor hamarosan gyökeres átalakulásokat fogsz tapasztalni. A szeretet és a fény energiája egyre nagyobb teret kap benned, vagyis egyre inkább ítélkezés és megkülönböztetés nélkül létezel. Megnő benned az együttérzés embertársaid, a természet, a bolygók iránt. Az angyalok noszogatnak, hogy haladj az önfelfedezés útján. Talán pont ezért lapoztál ide. Figyeld, mások hogyan hangolják össze életüket spirituális törekvéseikkel. Aztán lépj be a játéktérre!


Hallgass magadra!

Figyelj, de ne hallgass mások véleményére abban, hogy neked mi a jó. Tudom, ez durván hangzik, mégis arra ösztönözlek: hallgass magadra! Bár léteznek egyetemes igazságok, de nem gondolom, hogy a vallások vagy bármely magát tanítónak nevező ember előírhatná neked, miként kellene viszonyulnod az istenséghez. Ne feledd a te fejed, a te nyakadon van. A léthez való kapcsolatodnak és a benne való hitednek egyetlen szakértője létezik a világon – Te magad!

Üdvözöllek a Klubban! Kezdd el saját lényed látásmódján keresztül feltérképezni a kozmoszt és benne önmagad. Az angyalok hívásával lesz társad az önfelfedezésben, ha kizárod őket, akkor csupán a mesekönyvek tündéri szárnyas lényei maradnak. Ne aggódj, miként fog zajlani a közös létezés az angyaloddal. Ismerik képességeidet, elme és lelkiállapotodat, az érintkezést teljesen egyedi módon a te szükségleteidhez igazítják. Mielőtt dolgozni kezdenél az őrangyaloddal való kapcsolaton, kérlek, fogalmazd meg: mit jelent számodra egy angyal. Ha régi vallástudósok leírásaira hallgatsz, azért ne feledd, hogy bármilyen régen éltek, és tisztelet övezi munkásságukat – például Aquinói Szent Tamás -, mégiscsak emberek voltak. Az ő elképzeléseik nem a tieid, legyen neked fontosabb a saját fogalmaid szerint kialakított kép. Arra ösztönözlek megint, hogy higgy magadban! Találkozz a saját elvárásaid szerint az angyalokkal, egyfajta spirituális tanulás közepette.


Tanuld meg érzékelni angyalodat

Angyalt látni, érzékelni jótékony jelenlétüket, hallani bölcs és sokszor humoros mondataikat egyszerűen leírhatatlan érzés. Ráébresztenek arra, amin változtatnod szükséges, de nem mutatják meg neked, mit tegyél. Új utakra terelhetnek, de nem tudnak rávezetni, hogy az miért jó neked, az Igazságot, a Tapasztalást neked kell begyűjtened. Amikor az Univerzum által támogatott irányba tartasz, úgyis érzékeled, hogy minden gördülékenyen és egyszerűen alakul. A választott áramlatban állva neked kell tudni, hogy mit látsz. Az angyalok semmit nem oldanak meg helyetted, a felfedezést nem spórolják meg neked. Támogatnak. Jelenlétüket érzékelheted szikrázó fénypontokként, melegségként. Mivel ismeri minden emlékedet, esetleg kidolgozhat veled olyan kommunikációt, hogy biztosan tudd, érezd a jelenlétét. Használja minden érzékszervedet, minden kérésedre válaszol. Választhatsz: követed egód késztetéseit, vagy magadra, a megérzéseidre hallgatsz. Tanuld meg, hogyan legyél tudatában angyalod jelenlétének, miként vedd észre, amit üzenni próbál.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL