EZOTÉRIA

Ezt árulja el rólad ajkad lenyomata - Képes önismereti teszt

Szerző:
Szabó Anna
Ha nagy ikonok ajkairól beszélünk, akkor nehéz nem gondolni Elvis Presley, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, ajkaira, vagy akár Mick Jagger klasszikus Rolling Stones logójára. De vajon azt tudod-e, hogy az ajkak többet is jelentenek a szépségnél? Ajkaid, illetve ajaklenyomatod, sok izgalmas dolgot árul el a lényedről, arról, hogy mire vágysz, mire van szükséged.

 

Az ajaklenyomat elemzés, egy ember tulajdonságainak analizálása, annak érdekében, hogy felfedjük személyiségét. Az ajaklenyomatok olvasásának tudományát és művészetét Jill Eddy fejlesztette ki, miután felfedezte, hogy vannak összefüggések a személyiségek és az ajaklenyomatok formája között. Szerinte segít megérteni saját magad, és másokat is, egy újfajta megközelítésben, és olyan útmutatást ad, amiből tanulsz is, értékes meglátások, megerősítések és bátorítás által. Ha tudni szeretnéd, hogy mit mondanak rólad az ajkaid, kend fel kedvenc árnyalatú rúzsodat, csókolj meg egy darab papírt, vagy zsebkendőt, majd analizáld az alábbi leírások szerint. Az egészben a legizgalmasabb az, hogy akár különféle lenyomatok kombinációja is lehetsz.

Készen állsz? Akkor figyeld meg, milyen az ajkad lenyomata, és kattints arra a képre, mely a leghitelesebben ábrázolja azt.

 

 

Háromszög formájú ajaklenyomat

 

Gyémánt formájú ajaklenyomat

Lapos ajak lenyomat

Zárt ajak lenyomat

Nyitott sarkok

Sötét árnyalat

„Szellem" ajaklenyomat

Túláradó ajaklenyomat

Tökéletes felső ajak

Tökéletes alsó ajak

 

Stresszvonalak

 
     

 

 

 

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológai teszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL