SZEX, SZERELEM

Erotikus masszázs

Szerző:
Szabó Anna
Mindennapos szexuális élményeinket erotikus masszázs segítségével tökélyre fejleszthetjük. A tantrikus masszázs mélyen India őstörténetében gyökerezi, és két eltérő vallási megközelítés összeolvadásával jött létre.

Masszírozd meg a párod

1.lépés
Gyengéden masszírozd meg a hasat, a köldök körül végezz körkörös mozgást az óramutató járásával megegyezően. Ezután a napfonatra összpontosíts (harmadik csakra), ami a bordák és a köldök között fekszik. A masszázst úgy fejezd be ezen a területen, hogy hosszú percekig nyugtasd a kezedet a napfonaton.


2.lépés
Oszlasd szét a napfonat energiáját a test többi részében oly módon, hogy a párod egész hasát körbesimíthasd, majd a simítást felfelé irányítsd, és hagyd, hogy a kezed felfelé, majd kifelé csússzon a vállain, a karján, és a kézfején, majd térj vissza a nyakához és a torkához (ötödik csakra). Befejezésül az egyik kezedet nyugtasd a nyakán, míg a másikat tedd könnyedén a torkára.


3.lépés

Masszírozd meg a nemi szerveit a lágyéka körül, és ott, ahol a testéhez csatlakoznak (első csakra). Ezután összpontosíts a herék és a végbél közötti gátpontra. Utána masszírozd meg a hímvesszőt (Lingam) és a heréket, majd zárd két kezed közé. Ahogy megérinted a hímvesszőt, jusson eszedbe, hogy a Lingam nevének jelentése ,,a fény oszlopa”. Fontos, hogy a hangsúlyt ne a társad izgatására fektesd, hanem szeretetteljesen, partneredet tisztelve oldd a feszültséget ezen a területen.

4.lépés
A masszázs befejezéseként oszlasd szét a nemi szervekből származó energiát a test többi részében oly módon, hogy végigsimítod a lábon, majd felfelé a testen: a mellkason, a vállon és a karokon. Ezután nagyon könnyedén pihentesd a tenyered a szemen néhány percig, és hagyd, hogy a társad elmerüljön a mély, energiát adó csendben.
Végezetül emeld fel a kezedet a testéről. Ezután a hála jeléül Namaste köszöntéssel forduljatok egymás felé.


A Namaste szó jelentése ,,meghajlok a benned lévő isten előtt”

Namaste köszöntés
Kezeteket illesszétek egymáshoz a mellkasotok előtt, mintha imádkoznátok, nézz a partnered szemébe, és közben hajoljatok meg kissé derékból.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL