PASISZEMMEL

Érzelmek nélkül - A pasiknak ez is megy ám..

Szerző:
Szabó Anna
Igen, sajnálattal jelentem, kedves hölgyek, mi tudunk úgy szexelni, mintha szeretnénk, pedig semmilyen érzelem nincs bennünk.

 

Félreértés ne essék, nem büszkélkedni akarok vele, pusztán tényként közlöm: a férfiak többségének elég egy formás popsi, egy szép arc, egy különleges szexuális kisugárzás és már be is indulnak. Nem érdekes, hogy a nőnek van-e esze, humora, tud-e főzni, akar-e gyereket. Mi egyszerűen kívánjuk őt, a testét, és ha megkapjuk, pont úgy szeretkezünk vele, mintha fülig szerelmesek lennénk belé. Kivételt képeznek ez alól a pénzért, hivatásosokkal lebonyolított aktusok, mert ott aztán egyáltalán nem számít a másik fél, lehet, hogy hozzá sem érünk a kezünkkel. Csak nekünk jó legyen, hiszen az egy szolgáltatás, amit mi igénybe veszünk.

Hogy kicsit szépítsem a dolgot, mi is többre vágyunk

Nyilván előnyben részesítünk egy olyan kapcsolatot, ahol a szex után tudunk beszélgetni, ha partnerünkkel nem csak az ágyban, de mondjuk egy étteremben is jól érezzük magunkat. Ha egy nővel többször is lefekszünk, azért az jelent valamit. Ő nem csak egy strigula volt a többi között, hanem vagy valami állati nagyot dobott és ezért akarjuk az ismétlést, vagy mégis kezdünk érezni valamit…

Egyik barátom mesélte, hogy már több éve van kapcsolata egy nővel, de szigorúan csak szex. Amikor visszakérdeztem, hogy nem unja-e ugyanazzal, ugyanúgy, és ha semmi sem köti hozzá, miért nem állt már rég tovább, válaszként csak dadogott. Azt persze én is tudtam, hogy nem fogja egy pillanat alatt átlátni és beismerni, hogy ő már rég ragaszkodik, kötődik ahhoz a nőhöz, de talán elgondolkodott rajta… Ha azonban csak egy, vagy néhány alkalomról van szó, akkor az valóban lehet csak szex, minden érzelem nélkül. És ettől mi még kedvesek vagyunk, becézgetünk, simogatunk, udvariasabb példányunk visz virágot, csokit is, de nem szeretünk. Az más.

Érzelmek nélküli szexből is lehet szerelem, főleg ha az a szex nagyon ütős és többször is sor kerül rá. Innentől már csak az számít, hogy van-e még abban a nőben valami, ami vonz minket. A személyisége, a gondolatai, a tervei, szórakoztató-e a társasága, megfog-e minket még valamivel. Ha nem, akkor bizony szemét, könyörtelen módon már megyünk is keresni egy másik vénuszdombot.

Mire számítottál?

„Felháborító! Csak használt, majd eldobott, mint egy koszos zsebkendőt. Kizárólag arra kellettem neki” – hangzik az alkalmi szexpartner panasza.
Na de mégis! Mire számítottál? Már az elején megmondtuk. Elfogadtad, te is akartad. Te is használtál engem és különben is, neked is jó volt. Akkor ne méltatlankodj! Ha neked több kell, akkor ne menj bele egy ilyen kapcsolatba. Hogy honnan tudod, hogy mi mit akarunk? Hát ez jó kérdés, mert sokszor mi sem tudjuk, miből mi alakul majd ki. Lehet, hogy csupán szexet akarunk és szerelem lesz belőle. De az is lehet, hogy néhány alkalom után rád ununk és mást keresünk helyetted. Ez bizony lutri. Legjobban teszed, ha nem vársz túl sokat. Ha belemész egy csak szexnek induló kapcsolatba, úgy számolj, hogy lehet, hogy az is marad.



Hogy nem kérjük el a számodat, vagy csak maximum még kétszer találkozunk veled, de nem hívunk el vacsorázni és nem vagyunk kíváncsiak a gondolataidra. Így nem fog csalódás érni.

Ha nem szeretünk, lelkiismeret-furdalásunk sincs

Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem, de legalább adtál egy esélyt és volt egy-két jó estéd – ezt így is fel lehet fogni. Ha már az elején tudod, hogy többet akarsz és nem mersz kockáztatni, mondj nemet, sok csalódástól kíméled meg magad. Mert mi férfiak az imádott nő kedvéért a csillagokat is lehoznánk az égről, de semmit sem teszünk meg azért a nőért, akit nem szeretünk. Megbántjuk, lerázzuk, és nem érzünk lelkiismeret-furdalást. Mert nem számít, hogy mit gondol, és mit érez. Csak a teste kellett, semmi más. A férfiak inkább ösztönlények, gyakran nem az érzelmeink és nem az eszünk irányít minket. Csak az a kis micsoda, a lábunk között. Könyörtelenül és lelketlenül hangzik? Hát igen. De jobb, ha elfogadod, mi így működünk, mert sok fájdalomtól kíméled meg magad.

Akkor a komoly kapcsolatra vágyó nők ne is kezdjenek bele semmibe?

Erről szó sincs. Csak számoljanak azzal a lehetőséggel, hogy mi nem feltétlenül a társunkat látjuk bennük, sokkal inkább a gyönyört, amit majd általuk átélünk. És lehet, hogy csak ennyit. Azért hogy megvigasztaljalak, nem minden kapcsolat a szexszel kezdődik. Gyakran először megismerkedünk, beszélgetni kezdünk, elmegyünk valahova – próbálunk kiépíteni egy kapcsolatot. És csak utána jön a szex. Ebben az esetben azért sokkal nagyobb eséllyel pályázol arra, hogy nem leszel egy-két alkalom után kidobva. Hiszen az emberi résszel kezdődött és csak azt követte a testiség. Ha azonban egy buliban, kissé mámorosan egymásra kattantok egy pasival az egyik szobában, az nagy eséllyel ennyi is marad és nem életed párját találtad meg azon az éjszakán.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL