MÁGIA

A szerencse bájitala

Szerző:
Szabó Anna
Ha szerencsés vagy, akkor egyben boldognak is érezheted magad - ehhez nem kell mást tenned, mint elkészíteni a szerencse bájitalát. Az italban lévő méz és szőlőcukor az édes életet szimbolizálja. Kell ennél több?

 

Kellékek

- Lábos
- 1 fehér gyertya
- Néhány szem szőlőcukor
- 2 evőkanál méz
- 1 marék fenyőmag
- Víz

A varázslat menete

Gyújtsd meg a gyertyát, és helyezd el a konyhádban, hogy a közeledben legyen. Mindvégig gondolj arra, hogy a szerencse beköszönt az életedbe, és ez milyen boldogsággal tölt el. Önts a lábosba vizet, forrald fel, majd add hozzá a mézet. Lassú tűzön forrald 30 percig. Törd össze a szőlőcukrot és a 31. percben keverd hozzá a felforralt elegyhez. Folyamatos kevergetés közben törekedj arra, hogy minél sűrűbb legyen a folyadék. Ha megint felforrt, zárd el a tűzhelyet, hűtsd le a bájitalt, és öntsd ki egy csészébe. Szórj a tetejére fenyőmagot, és kezdd el lassan kortyolgatni. Ha mindezzel meg vagy, hagyd, hogy a gyertya magától leégjen.

Néhány napon belül érezni fogod jótékony hatását. Valahányszor szerencsétlennek érzed magad, készítsd el ezt a kis bájitalt – de maximum havonta 1 alkalommal -, hogy újra beköltözzön életedbe a szerencse.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL