2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Elménk szexuális jelenetei

Kövesi Petra

Egyre rendszeresebben „kínoznak” szexuális álmaid? Sebaj, hisz mi sem kellemesebb egy erotikus éjszakánál. Ennek te is örülnél, ám az izgató mozikban nem a pasid a főszereplő? Mit jelentsen ez?

Minél gyakrabban fordul elő, annál inkább érdemes odafigyelni az esetleges okokra. Szexről álmodni jó, feltéve, ha nem erőszakkal kapcsolatos az álom, és álombéli partnerünk is megfelel elképzeléseinknek.


Rita 32
„Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sosem sikerül az aktuális partneremmel álmodni. Mindig valaki mással vagyok együtt. Legtöbbször olyan személyekkel, akiket még sohasem láttam…”

A tudatalattid valószínűleg arra figyelmeztet, hogy talán túlzottan kötött a viszonyod partnereddel. Lelked mélyén hiányzik a szabadság, az ismerkedés lehetősége. Szexuális fantáziád azt jelzi, még nem szeretném lekötni magam.Szilvi 27
„Rendszeresen álmodom az egyik kollégámmal, aki igen jóképű, de még sosem jutott eszembe, hogy bármi is lehetne köztünk. Van barátom, akit nagyon szeretek és az ágyban sincs köztünk semmi probléma. Miért van az, hogy nem ő szerepel az álmaimban?"

Nyilvánvaló, hogy kollégád tetszik neked, és foglalkoztat a gondolat, milyen lehet vele az ágyban. Ha nem is vallod be, bizonyára így van. Sajnálatos dolog, hogy legtöbbünk életében felmerül a szomszéd fűje mindig zöldebb effektus, mely jelen esetben arra enged következtetni, hogy elégedetlen vagy jelenlegi kapcsolatoddal. Ha látszólag jól is működik partnereddel a viszonyod, sajnos könnyen előfordulhat, hogy ennek szakítás, rosszabb esetben megalkuvás lesz a vége.


Kata 25
„Egyáltalán nem vagyok túlfűtött alkat. Kibírom akár egy évig is szex nélkül, ha nincs partnerem, méghozzá úgy, hogy nem is hiányzik. Mégis egyre gyakrabban álmodom arról, hogy együtt vagyok férfiakkal. Igen, többel egyszerre! Az a vicc az egészben, hogy erre valóságban sosem lennék képes, álmomban viszont nagyon izgató”.


Szó sincs arról, hogy bárki perverznek gondolna. Igen sok emberrel megesett már, hogy ehhez hasonlót álmodott. Valójában gátlásaidra próbálja felhívni a figyelmet. Elfojtások szélsőséges formában jelentkezhetnek álmainkban. Az ehhez hasonló álmok legtöbbször arra utalnak, hogy egész egyszerűen szexuálisan fokozott állapotban vagyunk, magyarul: be vagyunk indulva.

Megesik az is, hogy az erotikus álom jelentése nem a szexhez kapcsolódik. Az aktus iránti vágy helyett kapcsolatainkhoz, ismerőseinkhez való viszonyulásunkat jelzi. Tulajdonképpen igen egyszerű a kódolás: akivel jól érezzük magunkat álmunkban, azt minden bizonnyal kedveljük, akivel viszont nem, azt kevésbé.

 


Évi 22
„Újabban azt álmodom, hogy nőkkel vagyok együtt. Ettől kicsit meg is ijedtem, hiszen heteroszexuális vagyok. Miért álmodom nőkkel, ha a valóságban nem vonz a dolog?”Láttál már szexfilmet? Felizgatott, amit láttál? Netán akkor is izgalomba kerültél, amikor nőket láttál együtt? Nos, ebben az esetben sem leszel leszbikus, hiszen mindez teljesen természetes.

Ha az erotikus álom, zavaró, ijesztő, visszataszító, esetleg megdöbbentő, elfojtott, tabunak számító vágyaink kerülnek felszínre. Tiltott, ámde vágyott pillanatokba csöppenünk ilyenkor. Ez nem azt jelenti, hogy a valóságban is megtennénk ugyanezt, a kíváncsiság azonban nagyúr, és néha bizony utat tör magának. A fantáziánkon keresztül.Saci 35
„Gyakran álmodom azt, hogy fekszem egy férfi mellett az ágyban. A helyszínek változóak, és a személyek is. Ennél több sosem történik, mégis rendkívül izgató álmok ezek.”

Minden bizonnyal szeretetre, meghittségre vágysz. Egy erős, oltalmazó ember jelenlétére.


Egy szexi álomra vágyom

Ha hiszed, ha nem, álmaink igenis programozhatók. Ha elalvás előtt erősen koncentrálsz arra a témára, amiről álmodni szeretnél, meglátod, beleszövődik az álmodba.

Ha szeretnél szerelemről, szexről, csókokról álmodni, tedd meg!


Ébresztőóra helyett

Agyunk képes arra, hogy egy adott időpontban felébresszen minket abban a pillanatban, amikor csak akarjuk. Elalvás előtt számoljunk visszafelé, ötventől egyig. Szép, lassan egyre mélyebb és mélyebb tudatszintre juthatunk. Ekkor koncentráljunk arra, hogy egy bizonyos időpontban felébredjünk. Nem véletlen, hogy fontos események előtt, utazások előtt, sokszor magunktól kipattan a szemünk, még mielőtt csörögne a vekker. Mivel erősen koncentrálunk arra, hogy fontos felébrednünk, agyunk ezt a kell időben, jelzi is.
Létezik az önfelébresztésnek egy másik aspektusa is. A problémamegoldás. Az előbbihez hasonló módon koncentráljunk arra, hogy alváskor abban a pillanatban ébredjünk fel, amikor megvan a megoldás. Kitartó gyakorlással és megfelelő koncentrációval mindez megvalósítható.


Vezess álomnaplót!

Ébredés után jegyezd le, mit álmodtál. Pontosan próbáld leírni, a lehető legnagyobb részletességgel. Ha egy hónap múltán elolvasod jegyzeteidet, érdekes összefüggésekre jöhetsz rá.

Ezzel a módszerrel problémákat oldhatunk meg, illetve régóta nyomasztó kérdésekre is megkaphatjuk a választ. Előfordulhat, hogy reggel nem emlékszel már arra, amit álmodtál, de tudatalattid gondosan elraktározza ezeket az információkat.

Alvás közben olyan tudatállapotba kerülünk, melyben képesek vagyunk agyunk kapacitását jobban kihasználni. Testünk nyugalmi állapota sem vonja el így a figyelmet agyműködésünktől. Így történhet meg az, hogy sokszor álmainkban találunk megoldást egy régóta húzódó problémára.

Figyeljünk tehát álmainkra, hiszen önmagunkat ismerhetjük meg általuk.

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 dolog, amit a férfiak csak akkor tesznek, ha szerelmesek - Meglepően őszinték voltak!

8 dolog, amit a férfiak csak akkor tesznek, ha szerelmesek - Meglepően őszinték voltak!

Egy férfi soha nem nyílik meg teljesen egy nő számára, amíg nem lesz valóban szerelmes – ezt bizonyára tudjátok, Drága Hölgyeim. Ám ha ez megtörténik, akkor igencsak fel akarjuk hívni magunkra a szeretett nő figyelmét. No de vajon honnan tudhatjátok, hogy mikor is szerelmes igazán a férfi? Milyen jelek utalhatnak arra, hogy képtelen létezni álmai nője nélkül. Most kiderül!

Tovább »
Hogy alakul a szerelmi életed a nyáron? - A legendás Szerelemmadár jóslatából kiderül!

Hogy alakul a szerelmi életed a nyáron? - A legendás Szerelemmadár jóslatából kiderül!

Vajon mi vár rád a nyáron? Egy forró nyári szerelem? Vagy megleled a lelki társadat? A meglévő kapcsolatod fordul még jobbra, és akár kötelezitek el magatokat egymás mellett? A legendás Szerelemmadár, ami híres arról, hogy egy életre választ magának a párt, és a végsőkig kitart mellette, megjósolja neked, hogy alakul a szerelmi életed a nyáron!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép