2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Elménk szexuális jelenetei

Kövesi Petra

Egyre rendszeresebben „kínoznak” szexuális álmaid? Sebaj, hisz mi sem kellemesebb egy erotikus éjszakánál. Ennek te is örülnél, ám az izgató mozikban nem a pasid a főszereplő? Mit jelentsen ez?

Minél gyakrabban fordul elő, annál inkább érdemes odafigyelni az esetleges okokra. Szexről álmodni jó, feltéve, ha nem erőszakkal kapcsolatos az álom, és álombéli partnerünk is megfelel elképzeléseinknek.


Rita 32
„Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sosem sikerül az aktuális partneremmel álmodni. Mindig valaki mással vagyok együtt. Legtöbbször olyan személyekkel, akiket még sohasem láttam…”

A tudatalattid valószínűleg arra figyelmeztet, hogy talán túlzottan kötött a viszonyod partnereddel. Lelked mélyén hiányzik a szabadság, az ismerkedés lehetősége. Szexuális fantáziád azt jelzi, még nem szeretném lekötni magam.Szilvi 27
„Rendszeresen álmodom az egyik kollégámmal, aki igen jóképű, de még sosem jutott eszembe, hogy bármi is lehetne köztünk. Van barátom, akit nagyon szeretek és az ágyban sincs köztünk semmi probléma. Miért van az, hogy nem ő szerepel az álmaimban?"

Nyilvánvaló, hogy kollégád tetszik neked, és foglalkoztat a gondolat, milyen lehet vele az ágyban. Ha nem is vallod be, bizonyára így van. Sajnálatos dolog, hogy legtöbbünk életében felmerül a szomszéd fűje mindig zöldebb effektus, mely jelen esetben arra enged következtetni, hogy elégedetlen vagy jelenlegi kapcsolatoddal. Ha látszólag jól is működik partnereddel a viszonyod, sajnos könnyen előfordulhat, hogy ennek szakítás, rosszabb esetben megalkuvás lesz a vége.


Kata 25
„Egyáltalán nem vagyok túlfűtött alkat. Kibírom akár egy évig is szex nélkül, ha nincs partnerem, méghozzá úgy, hogy nem is hiányzik. Mégis egyre gyakrabban álmodom arról, hogy együtt vagyok férfiakkal. Igen, többel egyszerre! Az a vicc az egészben, hogy erre valóságban sosem lennék képes, álmomban viszont nagyon izgató”.


Szó sincs arról, hogy bárki perverznek gondolna. Igen sok emberrel megesett már, hogy ehhez hasonlót álmodott. Valójában gátlásaidra próbálja felhívni a figyelmet. Elfojtások szélsőséges formában jelentkezhetnek álmainkban. Az ehhez hasonló álmok legtöbbször arra utalnak, hogy egész egyszerűen szexuálisan fokozott állapotban vagyunk, magyarul: be vagyunk indulva.

Megesik az is, hogy az erotikus álom jelentése nem a szexhez kapcsolódik. Az aktus iránti vágy helyett kapcsolatainkhoz, ismerőseinkhez való viszonyulásunkat jelzi. Tulajdonképpen igen egyszerű a kódolás: akivel jól érezzük magunkat álmunkban, azt minden bizonnyal kedveljük, akivel viszont nem, azt kevésbé.

 


Évi 22
„Újabban azt álmodom, hogy nőkkel vagyok együtt. Ettől kicsit meg is ijedtem, hiszen heteroszexuális vagyok. Miért álmodom nőkkel, ha a valóságban nem vonz a dolog?”Láttál már szexfilmet? Felizgatott, amit láttál? Netán akkor is izgalomba kerültél, amikor nőket láttál együtt? Nos, ebben az esetben sem leszel leszbikus, hiszen mindez teljesen természetes.

Ha az erotikus álom, zavaró, ijesztő, visszataszító, esetleg megdöbbentő, elfojtott, tabunak számító vágyaink kerülnek felszínre. Tiltott, ámde vágyott pillanatokba csöppenünk ilyenkor. Ez nem azt jelenti, hogy a valóságban is megtennénk ugyanezt, a kíváncsiság azonban nagyúr, és néha bizony utat tör magának. A fantáziánkon keresztül.Saci 35
„Gyakran álmodom azt, hogy fekszem egy férfi mellett az ágyban. A helyszínek változóak, és a személyek is. Ennél több sosem történik, mégis rendkívül izgató álmok ezek.”

Minden bizonnyal szeretetre, meghittségre vágysz. Egy erős, oltalmazó ember jelenlétére.


Egy szexi álomra vágyom

Ha hiszed, ha nem, álmaink igenis programozhatók. Ha elalvás előtt erősen koncentrálsz arra a témára, amiről álmodni szeretnél, meglátod, beleszövődik az álmodba.

Ha szeretnél szerelemről, szexről, csókokról álmodni, tedd meg!


Ébresztőóra helyett

Agyunk képes arra, hogy egy adott időpontban felébresszen minket abban a pillanatban, amikor csak akarjuk. Elalvás előtt számoljunk visszafelé, ötventől egyig. Szép, lassan egyre mélyebb és mélyebb tudatszintre juthatunk. Ekkor koncentráljunk arra, hogy egy bizonyos időpontban felébredjünk. Nem véletlen, hogy fontos események előtt, utazások előtt, sokszor magunktól kipattan a szemünk, még mielőtt csörögne a vekker. Mivel erősen koncentrálunk arra, hogy fontos felébrednünk, agyunk ezt a kell időben, jelzi is.
Létezik az önfelébresztésnek egy másik aspektusa is. A problémamegoldás. Az előbbihez hasonló módon koncentráljunk arra, hogy alváskor abban a pillanatban ébredjünk fel, amikor megvan a megoldás. Kitartó gyakorlással és megfelelő koncentrációval mindez megvalósítható.


Vezess álomnaplót!

Ébredés után jegyezd le, mit álmodtál. Pontosan próbáld leírni, a lehető legnagyobb részletességgel. Ha egy hónap múltán elolvasod jegyzeteidet, érdekes összefüggésekre jöhetsz rá.

Ezzel a módszerrel problémákat oldhatunk meg, illetve régóta nyomasztó kérdésekre is megkaphatjuk a választ. Előfordulhat, hogy reggel nem emlékszel már arra, amit álmodtál, de tudatalattid gondosan elraktározza ezeket az információkat.

Alvás közben olyan tudatállapotba kerülünk, melyben képesek vagyunk agyunk kapacitását jobban kihasználni. Testünk nyugalmi állapota sem vonja el így a figyelmet agyműködésünktől. Így történhet meg az, hogy sokszor álmainkban találunk megoldást egy régóta húzódó problémára.

Figyeljünk tehát álmainkra, hiszen önmagunkat ismerhetjük meg általuk.

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ha rátalálsz álmaid lábbelijére, valószínűleg le sem akarod venni többé a lábadról. Ám ennek - noha nem is gondolnád - bizony vannak hátrányai, már persze, ha nem teszed tönkre őket még ezelőtt. Ha ugyanazt a lábbelit viseled naponta, akkor ennek sajnos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép