SZEX, SZERELEM

Hogyan válassz vibrátort....

Szerző:
Szabó Anna
Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon lelkesítő tud lenni, de megnehezítheti a választást. A tökéletes vibrátor megtalálásához egy kis házi feladatra is szükség lehet. Az alábbi kérdések megválaszolása segít a döntésben.

Mire akarod használni?
A csiklódon akarod használni? A vaginádba vagy a fenekedbe akarod rakni? Csak mert szinte minden, ami vibrál, jó a csikló és környéke ingerléséhez, a fallosz alakú vibrátorokat pedig a vaginán kívül is lehet használni, ha eléggé rezeg a végük. Egyszerre akarod érezni a behatolást és ingerelni a csiklódat? A kettős funkciójú vibrátoroknak köszönhetően nem kell választanod a két érzés közül. Az elektromos vibrátorok erőteljesebbek, ezért ha nehezen éred el az orgazmust, akkor először ilyen típusút válassz.
Ha fenekedbe akarod dugni a vibrátort, akkor csak olyat használj, ami a talpa felé vastagabb, és ezért nem tudod teljes hosszában bedugni. Léteznek olyan vibrátorok, amiket kifejezetten erre fejlesztettek ki, ezért ha az anális játékot szereted, ez lehet a legjobb választás számodra.

Milyen erős vibrálást szeretnél?
Ha még soha nem használtál vibrátort, akkor ezt a kérdése nem könnyű megválaszolni, úgyhogy készülj fel a kísérletezésre! Ha önkielégítés közben nem gyengén megérinted, hanem erősen dörzsölöd a csiklódat, akkor valószínűleg az erősebb vibrátorokat fogod kedvelni. Az elektromos vibrátorok a legerősebbek, az egyetlen ceruzaelemet használó zselés-gumis vibrátorok pedig kevésbé intenzívek. Válassz olyan vibrátort, aminél állítani lehet a vibrálás gyorsaságát, aztán játszogass vele addig, amíg ki nem deríted, melyik fokozat visz a mennyekbe.

Mennyit akarsz költeni?
Az olcsó vibrátorok között is vannak olyanok, amik erőteljesek és jól néznek ki. Vannak, akik először vesznek pár olcsóbb darabok, és kipróbálják őket. De ha úgy érzed, hogy a forgó, ide-oda mozgó, kétfunkciójú luxusvibrátor a neked való, akkor hagyd a többit, és vedd meg ezt azonnal!

Mekkorát szeretnél?
Az apró, pár centis vibrátorok tökéletesek azoknak, akik sokat utaznak. De ha a vibrátorod soha nem megy messzebb az éjjeliszekrény fiókjánál, akkor más szempontok alapján kell méretet választanod. Az elektromos vibrátorokat nem tudod túl messze vinni a konnektortól, de az érzés, amit nyújtanak, messze meghaladja az elemes vibrátorok teljesítményét. Ha behatoláshoz szeretnéd használni a vibrátort, akkor a vastagság ugyanolyan fontos, mint a vibrálás erőssége. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen vastag legyen, inkább kisebbet vegyél, mint nagyobbat, hogy az új játékszered biztosan jó legyen.

Végül a saját stílusodat és ízlésedet is figyelembe kell venned. Ha már minden elérhető információt mérlegeltél és két-három vibrátorra le tudtad szűkíteni a kört, akkor ideje elvetni a józan gondolkodást, és válaszd azt, amelyik a legjobban beindítja a fantáziádat. Ez lehet a legszebb, a leggöcsörtösebb, vagy esetleg a legismerősebb. A vágy és az ízlés nagyon személyes és egymással kapcsolatban álló dolgok, úgyhogy azt a vibrátort válaszd, amelyik beszél hozzád.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL