GASZTRO

Csirkehúsleves spagettitésztával

Szerző:
Szabó Anna
Kiadós és expressz leves ebédre.

 

Hozzávalók:

2 evőkanál olívaolaj
30dkg felbőrözött, kicsontozott csirkemell, csíkokra vágva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 sárgarépa, felaprítva
1 piros húsú paprika, feldarabolva
1 kiskanál szárított kakukkfű
1l csirkealaplé
25dkg durum spagettitészta (5cm-es darabokra tördelve)

Elkészítése:

1. Egy nagy lábasban, erős tűzön forrósítsd föl az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a húst. Szedőkanállal rakd át egy tálba.

2. Ugyanebben a tálban pirítsd meg a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát, a sárgarépát, a paprikát meg a kakukkfüvet, és 3 percen át kavargatva pirítsd a zöldségeket.

3. Öntsd rájuk az alaplét, 1 csésze vizet, a húst a tálban összegyúlt szafttal együtt, és forrald föl az egészet.

4. Ha már forr, add hozzá a tésztát, és főzd félpuhára.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL