Olasz tészták sk. Különkiadás!
Az alaptészták után jöjjenek az extrák. Pepecselős lesz és egyáltalán nem autentikus, mert az antik Rómában még nem készítettek csíkos tésztát és gnocchit lila burgonyából és piros tagliatellét, vagy mégis? Akárhogy is volt, mi most fogunk! Tartja Kiripolszki István 2012. április 19- én, 17:00 órától.
Olasz városok és emberek: Nápoly
Sorozatunkat folytatva eljutunk a hírhedt-híres városba és annak emblematikus fogásaihoz: mozzarellát sütünk bundában, megkóstoljuk, milyen a nápolyiak spagettije, a desszert pedig a klasszikus rum baba lesz. Tartja Kiripolszki István 2012. április 26-án 17:00 órától.
Az elkészült menü lehet olasz, francia vagy magyar, a lényeg, hogy mindig szezonális, friss alapanyagokból készítjük.
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK