Skorpió

 

Skorpió

Múlt: Előző életedben a motiváltságodat és ötleteidet állandóan megkérdőjelezték. Ez tette fontossá azt, hogy tisztába kerülj saját értékeiddel, szükségleteiddel, a vágyaiddal és az érzelmeiddel.

Jelen: A Skorpió rendszeresen megkérdőjelez másokat. Megismerte az önismeret hatalmát, bár néha azt szeretné, ha ennek az ismeretnek soha nem kerülne birtokába. Ám ez az ő képessége. Igen, a hatalommal vissza lehet élni, de ha valakinek meg van a hatalma, akkor karmikus kötelezettsége, hogy felfedezze ennek hasznát.

Jövő: Arrafelé tendálsz, hogy megtaláld azt, amiben hiszel. A Skorpió cinizmusában van egy pont, amikor megtalálja azt, amiben bízik. Ez az, amit keresni kell, annak érdekében, hogy elérd azt a lelki békét, amit kétségbeesetten keresel. Ne add fel a kutakodást!

Amit a múltadból tanulhatsz: Megtanulod megkeresni azokat a válaszokat, amelyekből megtudod, mi a helyes számodra, míg más embereknek meghagyod, hogy hűek legyenek önmagukhoz. Tudhatod, mi jó nekik, de ők – úgy mit te – azért vannak itt, hogy a személyes igazságukat megtalálják. Képesek vagytok az együttműködésre, de nem mindig.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL