Mérleg

 

Mérleg

Múlt: Múltbéli életedben hibát hibára halmoztál. Amikor utólag rádöbbentél, hogy már megint hibát követtél el, mély benyomást tett rád a felismerés. Ezért meg tanultál félni a következményektől. Nagyon keményen dolgoztál, és életed bizonyos területei rendkívül kifárasztottak.

Jelen: A Mérleg harmóniára és egyensúlyra törekszik, ám néha muszáj kompromisszumot kötnie. Ilyenkor saját magában harcol, mert jobban szeretné, ha békén hagynák, ha nem kényszerítenék alkalmazkodásra – ezáltal könnyen felborulhat a lelki békéje. Néha rossz néven veszi, hogy erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy fejlődjön, mert ő tényleg képes arra, hogy önmagától ráleljen a helyes útra.

Jövő: Ahogy tanulsz és fejlődsz, egyre fontosabbnak találod majd, hogy mélyebben a felszín alá láss. Ez unalmasnak, fárasztónak tűnhet most, de idővel természetessé válik számodra. Döntéseid könnyebbek lesznek, ha össze tudod hasonlítani az alternatívákat, melyek alapigazságok, és amelyekre mindig számíthatsz.

Amit a múltadból tanulhatsz: Meg kell tanulnod ebben az életben, hogy az embereket elfogadd olyannak, amilyenek. Lehetőséget kínál arra, hogy kövesd a saját értékeidet, és erkölcsödet anélkül, hogy kompromisszumok megkötése számodra hátránnyal járjon. 

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL