Caremo Collezioni Plus Size Fashion Show

 

Minden egyes kollekció tartogat újdonságokat. Kínálatukban megtalálhatóak a farmeros ruháktól kezdve a filmnyomott felsőkön át az elegánsabb blúzok, nadrágok, felsők is M-6XL-es méretben.

Márciusban került megrendezésre a 2011-es tavaszi-nyári kollekció divatbemutatója. Ahogy megszokhattuk már idén is igen színvonalas ruhákat láthattunk, melyek kifejezetten molett hölgyek részre készülnek.

A divatbemutató egy látványos ledfal előtt dinamikus zenével összekombinálva került megrendezésre. Összesen 8 tourt láthattunk, melyek tematikusan voltak lebontva. Nekünk a virágos és a 70'es éveket idéző összeállítás tetszett a legjobban.

Gyűjtsd kitartóan kreditjeidet, ugyanis a 4., 5., 6. 7. helyezett is gazdagabb lesz 2 db Caremo vásárlási utalvánnyal!

A virágminta idén abszolút kedvenc, a szezon alapdarabja. A 70'-es évek tourban nagyon trendi fejkendőkkel, napszemüvegekkel tették még látványosabbá a ruhákat. Ezek mellett élénk színek kombinációját láthattuk, melyek az idei szezont jellemzik a nemzetközi divatvilágban is. Nem csak a ruhák, de a kiegészítők is nagyon színesek, látványosak voltak. Nekünk tetszett.

A rikító színek mellett megjelennek a fehér, bézs, fekete színek is. Stílusában ezek az összeállítások a finom eleganciát és a nagyvilági nőt tükrözték. A barna-bézs összeállításban szintén a nőiesség került előtérbe, hol a zsabós nőies blúzokon, hol az állatmintás anyagokon keresztül. A tengerész irányzat kisebb változásokkal igen hangsúlyos volt a bemutatón. A szettek nagy kalapokkal, táskákkal, piros-fehér-kék színösszeállításokban voltak jelen.

A finálé csúcspontja a tűlszoknyás modelljük volt, mely hatalmas sikert aratott. Összességében egy nagyon változatos összeállításokban gazdag színvonalas divatbemutatót láthattunk.

A ruhák egyes darabja megvásárolhatóak márkaüzleteikben ill webáruházukban, ahol csak kiválasztjátok a tetsző darabokat és pár napon belül már Tietek is a kiszemelet ruhadarab.

Tetszettek a ruhák, de lusta vagy kimozdulni otthonról?
Látogass el a Caremo webshop oldalára >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL