Kisgyerekes anyukák figyelem!

 

A magyar családok körében is rendkívül népszerű Sonnentherme élménykomplexum Európa vezető baba- és gyerekbarát fürdője. A gyerekek itt szüleikkel együtt pancsolhatnak a 2400 m2-nyi termálvízes medencékben.
Pancsoló medencék, játszómedencék, gyerekszaunák, bébipezsgőfürdő és Ausztria leghosszabb óriás csúszdái (202 m!) várják a gyerkőcöket! Az élményfürdő medencéinek 90%-a fedett, így a fürdő télen-nyáron ideális kikapcsolódást nyújt.

Milyen egy bababarát élményfürdő?

Itt minden megtalálható, amire a kisbabának szüksége lehet - térítésmentes babakocsikölcsönzés, pelenkázó helység, szoptató sarok, járókák és rácsosgágyak, alvószoba a délutáni szunyókáláshoz, valamint falra erősített bébi-öltöző székek és bébitusolók az öltözőkben és a toalettekben. Szintén a babák igényeit szolgálják a cumisüveg-melegítők, a babaétel autómaták, az etetőszékek, a gyermekkönyvek és a játékok…

Fürdőprogramok kicsiknek

A Sonnentherme fürdőben számos ingyenes program áll a kis lurkók rendelkezésére: babaúszásoktatás, gyerekúszásoktatás, gyerekszaunázás, babaszaunázás, babawellness, babamasszázs, műugrás, vízi tánc és még szinkronúszás is.

Két gyerekes családanya vagy?

Játssz velünk, és talán Te leszel a szerencsés, aki megnyeri a Sonnentherme pihentető hétvégéjét >>

Családi üdülés a Hotel Sonnenparkban

A közvetlen átjárónak köszönhetően télen, nyáron fürdőköntösben érhető el a Hotel Sonnenpark, a Sonnentherme fürdő 4 csillagos családbarát szállodája.
A kisbabákat és a gyerekeket különálló játszórész, tornaszoba, gyerekmegőrzés, babaörzés, és számtalan ingyenes program várja. Minden szoba gyerek- és bababarát felszereltségű. A szobákban rácsoságy, babakocsi, babaörző-telefon, cumisüvegmelegítő, vízforraló található.

Kulináris élvezetek kicsiknek és nagyoknak

A szobaár magában foglalja a svédasztalos reggelit, könnyű ebédet, délutáni süteményezést és kávézást, vacsorabüfét, gyermekbüfét, a babaételeket és az étkezésekhez ingyenes üdítőitalokat kicsiknek és nagyoknak.

Animáció felső fokon

Az egész család kikapcsolódását szolgálja az ingyenes kerékpár- és gökorcsolya kölcsönzés. Az igazi mulatságok ötletadója pedig Sunny Bunny a hotelben és az élményfürdőben is rendszeresen megjelenő pajkos nyuszi figura, aki nem véletlenül a gyermekek kedvence. Nevéhez fűződik a Sunny Bunny játszóház, amely mellett a baba-szoba, az animációs programok, a szabadtéri játszótér, a különféle gyermekprogramok, a babysitting és a folyamatosan változó tematikájú témahetek - barkácsórákkal, szabadtéri programokkal, biokertészkedéssel teszik még színesebbé a pihenés időszakát. Miközben a szülők pihenését pedig a napi 15 óra térítésmentes gyerek - és babafelügyelet garantálja.

Nyerj családi hétvégét!

2 éjszakát, 2 felnőtt és 2 (max. 10 éves) gyermek részére a Hotel Sonnenparkban****!


További információért látogass el a Sonnentherme weboldalára >>



További információk és szobafoglalás:

Sonnentherme és Hotel Sonnenpark
Ausztria, 7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1
Tel.: 0043 2615 87171-1000

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL