Élj Te is ásványvizes palackok nélkül!

 

Legyél rendhagyó! Vedd kezedbe az irányítást, és okozz igazi, kellemes és frissítő meglepetést családtagjaidnak. Hiszen miért kellene mindent úgy csinálni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva!

Mi lenne, ha mától műanyag palackok nélkül élnéd napjaid?

Készíts frissítő italokat SodaStream gépeddel. A család imádni fogja! A felnőttek szódáját megbolondíthatod egy könnyed fehér borral, az aprónép szomját pedig finom, gyümölcs ízű SodaStream szörpökkel olthatod. Sőt alkoholmentes koktélkülönlegességekkel is lenyűgözheted a család felnőtt tagjait!

Mindössze annyi a dolgod, hogy a SodaStream szódagépedhez tartozó palackot feltöltöd csapvízzel, és a szénsavasító gombbal annyi bubit adagolsz hozzá, amennyit a fiúk szeretnének. Hogy honnan tudod, hogy hány bubinál jársz? Az intelligens Fizz Drinks Maker LCD kijelzőjén folyamatosan nyomon követheted a víz szénsavszintjét. A Fizz ChipTM kijelzőn a szénsavasító parton gáztartalmát is ellenőrizheted, így pontosan tudni fogod, hogy mennyi szódát tudsz még készíteni, és mikor kell beszerezned az újabb patront.

Kukába az ásványvizes palackokkal! Olvasd el cikkünket, válaszolj három kérdésünkre, és nyerd meg a SodaStream készüléket!

Tovább a kérdőívhez >>


Íme, néhány ízletes koktéljavaslat, mellyel biztosan elkápráztatod vendégeidet:

„SodaStream Greenbird”

Hozzávalók:

- 2 cl kiwi-körte ízű Clear szörp
- 2 cl gyömbér ízű SodaStream szörp
- 2 cl citromlé
- SodaStream szóda
- 1 db friss lime
- Zúzott jég

Elkészítés: Vágd fel a limeot négy részre, majd nyomd a pohárba a gyümölcs levét. A lime gerezdeket tedd a pohárba, majd töltsd fel a poharat zúzott jéggel. Öntsd a pohárba a kiwi-körte ízű Clear szörpöt, a gyömbér szörpöt és a citromlevet, majd engedd fel pezsdítő SodaStream szódával. Keverd össze, és az elkészült koktélt díszítsd citromszeletekkel vagy eperdarabkákkal.

„SodaStream Sunrise”

Hozzávalók:

- 2 cl vörösáfonya-málna ízű SodaStream Clear szörp
- 2 cl piros grépfruit ízű SodaStream szörp
- 6 cl rostos narancslé
- SodaStream szóda
- Zúzott jég

Elkészítés: A poharat tedd tele jéggel, majd öntsd bele a vörösáfonya-málna ízű SodaStream Clear szörpöt, a piros grépfruit ízű szörpöt. Óvatosan öntsd hozzá a rostos narancslevet, végül engedd fel szódával. Keverd össze, és díszítsd narancs vagy citromszeletekkel.

„SodaStream Long Summer”

Hozzávalók:

- 1 db friss lime
- 2 cl mangó-alma ízű SodaStream Clear szörp
- 2 cl narancs ízű SodaStream szörp
- 6 cl almalé
- SodaStream szóda
- Zúzott jég

Elkészítés: vágj fel egy limeot 4 gerezdre. Nyomd a pohárba a levét és a gyümölcsöt tedd a pohár aljára. Töltsd tele jéggel, majd öntsd bele a mangó-alma ízű SodaStream Clear szörpöt és a narancs ízű SodaStream szörpöt. Engedd fel 6 cl almalével és szódával, keverd össze, majd díszítsd friss narancsszelettel és eperrel.

 

További információért látogass el a Sodastream weboldalára >>


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL