Gyógybarlang a város szívében


A sónak köszönhetően az itteni csíramentes, vírus- és baktériummentes közeg kedvezően hat a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgőkre, megszünteti a gyulladást, helyreállítja a légzőszervek mikroflóráját. Az immunerősítő hatás révén ellenállóbb lesz a szervezet, javul a légzésfunkció, ami a szervezet egyéb területeinek működését is normalizálja. A sóterápia légúti és egyéb betegségek (allergia, asztma, krupp, szénanátha, fülgyulladások, légcsőhurutok) kezelésére is alkalmas, de jelentős szerepe van a megelőzésben is.

Különleges sóterápia a sóbányák természetes mikroklímájával

A sóterápiás kezelési módszer a természetben előforduló sóbányák mesterségesen létrehozott mikroklímáját használja fel gyógyításra. A sóterápia jótékony hatása a só-generátorok által darált száraz só-aeroszolnak köszönhető, mely belélegezve fejti ki hatását. A kezelés legfontosabb előnye a nedves terápiával szemben, hogy a só-részecskék nem telítődnek nedvességgel, így nem akadnak el a felső légutak nyálkahártyáin és eljutnak a tüdő legtávolabbi részéhez, a hörgőkig. Az eljárás tüdőtisztító hatása ötszöröse a nedvesének.

Szippantás a jóból .... avagy a gyógyító só legendája

A budapesti Tátra utcai Sóbarlang egyike Magyarország első száraz sóterápiás barlangjainak. Tudósok fejlesztették ki az itt alkalmazott, orvosi minősítéssel rendelkező HALOMED sógenerátorokat, melyek tökéletesen utánozzák a természetes sóbányák és sóbarlangok mikroklímáját. A szabályozott száraz só-aeroszolos terápia teszi lehetővé a földalatti természetes sóbarlangokkal pontosan megegyező - optimális és folyamatosan szabályozott mikroklíma létrehozását, bárhol a föld felszíne felett.

Töltsd ki kérdőívünket, és nyerd meg a 10 db 5 alkalmas Sóbarlang belépő egyikét!

Tovább a kérdőívhez >>

Az ország első szabályozott mikroklímájú sóbarlangja

A Tátra Sóbarlang sóterápiájának maximális hatékonyságát ellenőrzött klinikai vizsgálatok bizonyítják. A berendezések biztosítják a levegőbe juttatott só-koncentrátum megfelelő szintjét a kezelőhelyiség teljes területén. Már akár 5-15 kezelés után teljesen helyreállíthatjuk tüdőnk és légútjaink helyes működési folyamatait, megerősíthetjük immunrendszerünket. S mindezt gyógyszer- és mellékhatás-mentesen!

Só-show és wellness

A Tátra Sóbarlangban egy kezelés 40 percig tart, több, egymás utáni kezelést is igénybe lehet venni. A kezelések alatt a vendégek a barlangban pihenhetnek, olvashatnak, zenét hallgathatnak, relaxálhatnak. A kicsiket külön játszósarok várja.

A sóterápiát kúraszerűen érdemes alkalmazni, ehhez segítséget nyújtanak a különböző kedvező árú bérletkonstrukcióik. S akik honlapjukon keresztül regisztrálnak, ingyenes próbakezelésre is lehetőséget kapnak. Éljenek vele!

Tátra Sóbarlang: 1136 Budapest, Tátra u.31. (a Westend közelében).

Nyitva tartás:

H-P: 9-20,
SZ-V: 10-16

Tel.: 36- 1- 788 38 84 

Bejelentkezés nélkül.

Tudj meg többet a Sóbarlangról, látogass el weboldalukra >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL