A ruhát mi adjuk, te csak vedd magadra!

 

Még egy indok, hogy Vedd magadra függő legyél! 
Tavasszal elindul webáruházunk, ahol folyamatosan megújuló napi akciós ajánlatokkal várunk! Ha lemaradtál róluk, akkor se csüggedj, hiszen további 5 napig még hozzájuthatsz az akciós termékekhez!

Megnyitott a Magenta új boltja az V. kerületben a Haris köz 1-ben. Hamarosan divatbemutatóval és ünnepélyes megnyitóval is tisztelegnek az új butik megnyílása előtt.

A 2010 nyarán indult www.veddmagadra.hu legfőbb céljának tekinti a magyar olvasóközönség felzárkóztatását a divat különböző területein. Az alapítók célnak tekintették egy magyar nyelvű, igényes, a divat aktualitásával foglalkozó oldal létrehozását.

Vedd Magadra- Új honlap a divat elkötelezett híveinek

Naponta frissülő hírek rovata kitér a világ legrangosabb tervezőinek új kollekcióira, Lanvintől Alex Wangig, Párizstól New Yorkig. Megmutatja, hogy a legújabb vörös szőnyeges eseményeken mit viselt Emma Watson, Alexa Chung vagy Blake Lively, emellett pedig informál a H&M vagy a Zara új kollekcióiról is.

Sztárgardrób rovatában interjú formában faggatja a hazai hírességeket (például Puskás Petit, Kiss Ramónát) öltözködésükről és stílusukról.

Az oldal bloggal is rendelkezik, ahol az érdeklődők személyes hangvételű bejegyzéseket olvashatnak beauty témában, hajtrendekről, smink újdonságokról.

Játssz Velünk, és nyerd meg a Magenta ajándékcsomagját a VeddMagadra felajánlásával!
Diktáld Te a divatot!

Tovább a kérdőívhez >>

A VeddMagadra egyedi Kirakat részlege az olvasók által beküldött legjobb összeállításokat mutatja be, illetve válogatott utcai outfiteket a világ minden nagyvárosából, melyek inspirálóan hathatnak bármely fiatal öltözködésére.

Eseménynaptár is működik az oldalon aktuális divatbemutatók, leárazások, bulik és kiállítások dátumával. Játékos lelkűek pedig megválaszolhatják a havi kérdéseket és értékes nyereményekre tehetnek szert.

 Csatlakozz hozzánk a facebookon, lájkold, kommenteld a híreket vagy a ’daily to die for’ mappa képeit! Mi már várunk!

.. és Te képben vagy?

Látogass el Te is a Vedd Magadra weboldalára >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL