GASZTRO

Tészta friss paradicsommal és csilivel

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

500g penne
80ml olívaolaj
2 teáskanál fokhagymakrém
2 teáskanál apróra vágott csili
4 közepes, meghámozott paradicsom (800g), feldarabolva
1 csésze apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács

 

Elkészítése:

1. A tésztát főzzük meg egy nagyobb lábasban, fedő nélkül, majd szűrjük le. Melegítsük meg az olajat egy serpenyőben.

2. Adjuk a forró olajhoz a fokhagymát és a csilit. Állandó keverés mellett főzzük körülbelül 1 percig, amíg illatozni kezd. Adjuk hozzá a paradicsomot és a petrezselymet, majd vegyük le a tűzről.

3. Öntsük a keveréket a tésztára. Alaposan rázzuk össze. Parmezánforgácsokkal meghintve tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL