MÁGIA

Használd az új év első napjaiban ezt a mágikus számsort és egész évben árad majd a bőség!

Ha új év, akkor jöhetnek a bőségfakasztó és szerencsemágiák annak érdekében, hogy egész évben jól menjen a sorunk. Dr. Grigorij Grabovojnak köszönhetően van néhány mágikus erővel bíró számsor, amelynek segítségével ezt el is érheted! Tisztánlátása segítségével állította össze ezt a mágikus számsort is, amit ha ötvözöl egy kis varázslattal, akkor nem kérdés, hogy egész évben vándorol majd hozzád a bőség.

Minden Grabovoj féle számsor egyedi elektromágneses rezgésmintázattal rendelkezik, ezáltal a számsorokkal akár jólétet, bőséget is teremthetsz. Hiszen azon kívül, hogy újév napján lencsefőzeléket eszel, beszerzed a legújabb szerencsét hozó kabbaládat és ásványodat, használhatsz egy kis mágiát is, amelynek köszönhetően szinte biztos rád talál a bőség és a jólét. 

A varázslat persze csodát nem ígér, de kár lenne kihagyni annak az esélyét, hogy megteremthesd a vágyott anyagi biztonságot az életedben. Nem biztos, hogy a varázslatot követően a nyakadba szakad egy zsák pénz, de megkaphatod a lehetőséget, hogy megteremthesd! Egyszóval, semmi veszítenivalód nincs azzal, hogy elvégezd ezt a könnyű kis mágiát!

Kellékek

  • 7 db gyertya
  • 7 db babérlevél
  • Filctoll

A varázslat menete

Lehetőség szerint már január elsején érdemes elkezdeni a mágiát, de ha csak másodikán kezded, az sem baj. Igazából csak néhány perc az egész, de 7 napon át kell végezned.
Helyezd el a zöld gyertyákat és karcold beléjük a következő mágikus számsort: 318798 Ez az anyagi bőség száma. Tedd a gyertyákat az oltárodra és gyújts meg őket.

Utána fogd a filcet és írd fel a babérlevélre is a számsort. Fogd a kezeid közé és vizualizáld a szerencsét, ahogy megjelenik az életedben. Lásd, ahogy tele vagy pénzzel, hogy nem szenvedhetsz hiányt semmiben. Érezd azt a boldogságot, amit a pénz ad neked. Amint képes vagy azt érezni, hogy már most bőségben éled az életedet, mondd el az igét: 

„Nem szenvedek hiányt semmiben, egész évben bőségben és jólétben élek. Megállíthatatlanul és kifogyhatatlan árad felém a pénz.”

Gyújtsd meg a babérlevelet és közben ismételgesd az igét, amíg le nem ég. Utána érdemes még egy kicsit relaxálni úgy, ahogy előbb is, ezzel is erősítve a teremtő folyamatokat.
Ismételd meg a következő 6 napon és közben igyekezd leégetni a gyertyákat is.

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL