LELKIPATIKA

5 dolog, ami spirituális ébredéskor történik veled

Sokan nem akarnak szembenézni érzelmeikkel és egójukkal, mert ez fájdalommal, a kiszolgáltatottság érzésével jár. Azonban teljes valónk és legfőbb énünk eléréséhez szemtől szembe kell kerülnünk démonainkkal, el kell engednünk a negatív érzelmekhez és emberekhez való kötödést.

 

Nem számít, hogy mit jelent számodra a spirituális ébredés kifejezés, az igazi énedhez való felébredés elkerülhetetlenül hordoz magában olyan lépéseket, amiket egyikünk sem akar megtenni. Távolról sem egyszerű magunk mögött hagyni mélyen gyökerező meggyőződéseket, gondolatmeneteket, vagy idejétmúlt kapcsolatokat, azonban el kell töltenünk egy kis időt lelkünk sötét sarkaiban annak érdekében, hogy felfedezhessük igazi valónkat.

{KEPGALERIA}

1. Az ego feloldása/hamis én

Amikor el kezdünk ébredezni, rájövünk, hogy egész életünket az egónk vezérelte, azonban az ego nem reprezentálja valódi énünket. Ha szabad így fogalmazni, csak maszkként működik igazi énünk felett, mintegy eltakarva valódi identitásunkat. Amit mi gondolunk magunkról, illetve amit mások gondolnak rólunk, meg sem közelíti azt, akik valójában vagyunk. A munkánk, társadalmi státuszunk, gazdagságunk mértéke, és ezekhez hasonló világi címkék nem határoznak meg minket, mint spirituális lényeket.

Ezek csak elterelik a figyelmünket az igazságról – mind kozmikus csodák vagyunk, ami határtalan lehetőségeket biztosít, de a társadalom nem akarja, hogy ezt bárki is tudja. Az utadon a megvilágosodás felé rengetegszer összetalálkozol majd az egóval, ami elismerésért és hatalomért fog könyörögni - azonban az ego kiéheztetése és a lélek táplálása segíteni fog kapcsolatba kerülni valódi éneddel. Általában ez a lépés a legnehezebb a megvilágosodás során, mert hirtelen minden elillan, amit eddig magadról tudtál. Azonban ne hagyd, hogy ez megijesszen. Hamis éned lecsupaszítása lehetővé teszi, hogy olyan életet élj, amilyet neked szántak – egy spirituális lény, aki emberi tapasztalatokat szerez, nem pedig fordítva.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL