Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Top 6 rafináltan egyszerű lekvár - Ne hagyd ki!

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, akkor lesz valaki igazi háziasszony, ha főzött már be. Mi ezzel nem vitatkoznánk, de tény, hogy van valami mesterien varázsos a hűvösebb évszakokban felbontott ízkavalkádot rejtő üvegekben.

 

Ha valakit az rettente el, hogy mennyi időt és energiát kell ráfordítani, akkor van egy jó hírünk: egyrészt a nálunk is kapható befőző cukornak köszönhetően, másrészt az adagok csökkentésével ezeken is lehet spórolni.

 

{KEPGALERIA}

 

Forrás:
Susanna Bingemer, Hans Gerlach:
Lekvárok & gyümölcszselék – Saját készítésű finomságok

A házilag eltett lekvárnál és dzsemnél nincs nagyszerűbb, mert nemcsak sok szeretet rejtezik bennük, hanem jóféle hozzávalók egész tömkelege is. És ami a legjobb: az egész év befőzési szezon. Tavasszal erre csábít az eper és a rebarbara, nyáron a lédús meggy és a sárgabarack, ősszel az alma és a körte, télen pedig a citrusfélék kerülnek sorra.
E könyvben mindent megtalál a lekvár, a dzsem, sőt a nálunk még kevésbé divatos gyümölcszselék elkészítéséről.

M-érték Kiadó
195x250 mm, 168 oldal, ára: 2.999,-Ft

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL