Szabó Anna
Hozzávalók:30 dkg csirkemáj
1 közepes fej vöröshagyma
2 dkg zsír
2 tojás
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem zöldje
Só
Bors
Zsiradék
1. A májat elkaparjuk, szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 2 dkg zsíron megpirított vöröshagymát, a tojássárgájákat, az evőkanálnyi lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldjét.
2. Elkeverjük az egészet, és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is könnyedén beleforgatjuk.
3. Evőkanállal kiszaggatjuk és forró zsírban vagy olajban kisütjük mindkét oldalát pirosra.
4. Salátával tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK