30 dkg csirkemáj
1 közepes fej vöröshagyma
2 dkg zsír
2 tojás
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem zöldje
Só
Bors
Zsiradék
1. A májat elkaparjuk, szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 2 dkg zsíron megpirított vöröshagymát, a tojássárgájákat, az evőkanálnyi lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldjét.
2. Elkeverjük az egészet, és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is könnyedén beleforgatjuk.
3. Evőkanállal kiszaggatjuk és forró zsírban vagy olajban kisütjük mindkét oldalát pirosra.
4. Salátával tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK