30 dkg csirkemáj
1 közepes fej vöröshagyma
2 dkg zsír
2 tojás
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem zöldje
Só
Bors
Zsiradék
1. A májat elkaparjuk, szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 2 dkg zsíron megpirított vöröshagymát, a tojássárgájákat, az evőkanálnyi lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldjét.
2. Elkeverjük az egészet, és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is könnyedén beleforgatjuk.
3. Evőkanállal kiszaggatjuk és forró zsírban vagy olajban kisütjük mindkét oldalát pirosra.
4. Salátával tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK