Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Szalonnás-hagymás

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:
1 fej vörös- és 2 fej lilahagyma
1 szál póréhagyma
2ek olaj
150g húsos szalonna
1db kisebb csilipaprika
250g reszelt trappista sajt

Elkészítése:

1. Tisztítsd meg, majd karikázd fel a háromféle hagymát.

2. Majd forró olajban pirítsd meg. Ha szereted a csípőset, add hozzá a csillipaprikát.

3. Kend meg az alapmártással a kinyújtott pizzatésztát, szórd meg a hagymakeverékkel és a reszelt sajttal, majd süsd 10 percig.

4. Fektesd rá a húsos szalonnaszeleteket, és süsd tovább még 5 percen át.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL