400g burgonya
3ek olaj
1 vöröshagyma
150g spenót
3 tojás
200ml zsíros tej
1tk édes fűszerpaprika
Só, bors
1. Hámozd meg és szeleteld fel a burgonyát, majd forró olajban barnítsd meg.
2. A vöröshagymát szeld apróra, és dobd rá a burgonyára a spenóttal együtt. Sózd, borsozd, és süsd tovább őket együtt, míg a spenót össze nem esik. Majd vedd le a tűzről.
3. A tojásokat a tejjel, a fűszerpaprikával keverd jól össze. Egy tűzálló edényt zsírozz ki, öntsd bele először a burgonyás keverékedet, ezt követően borítsd rá a tejes-tojásos öntetet. Végül morzsold durva darabokban a tetejére a kecskesajtot.
4. Süsd 220 ºC-ra előmelegített sütőben 20-25 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK