450 g tagliatelle
1 üveg paradicsomos-bazsalikomos-parmezános tésztaszósz
450 g filézett csirkemell felkockázva
2 marék friss spenót
20 dkg cseresznyeparadicsom félbe vágva
1 kis csomag összetépett mozzarellasajt
6 szelet szalonna durvára aprítva
1. Főzd meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint. Szűrd ki a vízből a tésztát, de a főzővízből tegyél félre egy csészényit félre.
2. Egy serpenyőbe öntsd bele a csészényi főző vizet, majd dobd bele a csirkét és 5-7 percen keresztül főzd benne, add hozzá közben a szalonnát. Majd a cseresznyeparadicsomot is, és ritka kavargatás mellett főzd össze.
3. Keverd bele a tésztát, azután tedd félre.
4. Add hozzá a spenótot, a mozzarellát és a tésztaszószt. Nagy, laza mozdulatokkal keverd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK