Hozzávalók:
Tészta:
25dkg tehéntúró
25dkg liszt
25dkg vaj vagy margarin
1 tojás
egy csipetnyi delikát
Töltelék:
20dkg bacon
25dkg gépsonka
15dkg gomba
kevéske olaj
vöröshagyma, fokhagyma, tetszés szerint
Elkészítése:
A tészta anyagait egy tálban jól összegyúrjuk, néhányszor meghajtogatjuk, majd néhány órán át a hűtőben pihentetjük.
A szeletelt gombát kevés hagymás olajon lepirítjuk, delikáttal fűszerezzük.
A tésztát a hűtőből kivéve lisztezett felületen kinyújtjuk, betakarjuk a szeletelt baconnal és erre fektetjük a sonkaszeleteket, végül ráöntjük a gombás ragut.
Az egészet gondosan feltekerjük, megkenjünk egy felvert tojással, és arany barnára sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK