400g hosszúszemű rizs
12 csirkeszárny (1kg)
60ml barbecue szósz
60ml szilvaszósz
1ek Worcestershire szósz
1. Melegítsük elő a sütőt 220C-ra. A rizst főzd ki, majd szűrd le. Letakarva tartsd melegen.
2. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. A szószokat egy nagy tálban keverjük össze, adjuk hozzá a csirkeszárnyakat, és jól keverjük össze.
3. Ezután a húsokat egy rétegben rendezzük el egy kiolajozott tepsiben, és süssük kb. 20 percig, amíg teljesen átsül. A csirkeszárnyakat rizzsel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK