6 közepes vöröshagyma
5dl paradicsomlé
1 babérlevél
1 szál zeller
Szegfűszeg
2ek liszt
2ek vaj
Csipet bors, só
1. A hagymát megtisztítjuk, kettévágjuk, és sós vízben tíz percen át főzzük. Leszűrjük, és kivajazott tepsibe rendezzük.
2. A paradicsomlevet a babérlevéllel, a szegfűszeggel és az apróra vágott zellerrel fűszerezzük, majd takaréklángon tíz percig pároljuk.
3. Leszűrjük, kihűtjük és hozzáadjuk az olvasztott vajjal elkevert lisztet.
4. Sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a hagymára. Előmelegített sütőben 50 perc alatt készre sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK