6 közepes vöröshagyma
5dl paradicsomlé
1 babérlevél
1 szál zeller
Szegfűszeg
2ek liszt
2ek vaj
Csipet bors, só
1. A hagymát megtisztítjuk, kettévágjuk, és sós vízben tíz percen át főzzük. Leszűrjük, és kivajazott tepsibe rendezzük.
2. A paradicsomlevet a babérlevéllel, a szegfűszeggel és az apróra vágott zellerrel fűszerezzük, majd takaréklángon tíz percig pároljuk.
3. Leszűrjük, kihűtjük és hozzáadjuk az olvasztott vajjal elkevert lisztet.
4. Sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a hagymára. Előmelegített sütőben 50 perc alatt készre sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK