Szabó Anna
Hozzávalók:
1 db padlizsán
5dkg vaj
2 evőkanál étolaj
só ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A padlizsánt meghámozzuk, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Serpenyőben összeolvasztjuk a vajat az étolajjal. Ebbe tesszük a padlizsánkarikákat, és megsózzuk.
Fedővel letakarva puhára sütjük.
Amikor elkészültek, hagyjuk kihűlni, majd a fokhagymával együtt gép segítségével pépesítjük.
Hűtőben tárolva több napig eláll.
Kellemes reggelt minden kedves olvasónak!
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK