{KEPGALERIA}
Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves
Hozzávalók:
• 10 dl paradicsomlé
• 10 dkg sűrített paradicsom
• 1 közepes db vöröshagyma
• 1 ek. ételízesítő
• 1 marék bazsalikom
• só ízlés szerint
• bors, ízlés szerint
• 1 csapott ek. cukor
• 15 dkg füstölt sajt
• 2 ek. napraforgó olaj
• 2 csapott ek. finomliszt
Elkészítés:
A felhevített olajon megfuttatjuk a lisztet. Felöntjük paradicsomlével, paradicsomsűrítménnyel és annyi vízzel, hogy a fazék 3/4-ig legyen.
Hozzáadjuk a fűszereket, illetve a hagymát félbevágva.
Körülbelül fél óráig forraljuk, amíg a hagyma megpuhul. Az elfőtt vizet pótoljuk.
Reszelt füstölt sajttal és friss bazsalikommal kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK