Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Bazsalikomos-sajtos paradicsomleves
Hozzávalók:
• 10 dl paradicsomlé
• 10 dkg sűrített paradicsom
• 1 közepes db vöröshagyma
• 1 ek. ételízesítő
• 1 marék bazsalikom
• só ízlés szerint
• bors, ízlés szerint
• 1 csapott ek. cukor
• 15 dkg füstölt sajt
• 2 ek. napraforgó olaj
• 2 csapott ek. finomliszt
Elkészítés:
A felhevített olajon megfuttatjuk a lisztet. Felöntjük paradicsomlével, paradicsomsűrítménnyel és annyi vízzel, hogy a fazék 3/4-ig legyen.
Hozzáadjuk a fűszereket, illetve a hagymát félbevágva.
Körülbelül fél óráig forraljuk, amíg a hagyma megpuhul. Az elfőtt vizet pótoljuk.
Reszelt füstölt sajttal és friss bazsalikommal kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK