Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Mozzarellatál

Szerző:
Szabó Anna
Ha változatosabb ételre vágyunk, akkor kóstoljuk meg ezt a különleges vegyestálat.




Hozzávalók

2 mozzarella,
10 dkg olajos tonhal,
3 db olajos szardella,
1 csokor petrezse­lyem,
fél kanál kapribogyó,
1 kanál apróra vágott metélőhagyma,
8 db hónapos retek,
2 paradicsom,
4 kanál olaj.



Szeleteljük fel a mozzarellát, és szé­pen rendezzük tálra.

Törjük össze vil­lával a tonhalat, a szardellát, és a petrezselyemmel, a kapribogyóval együtt keverjük az olajhoz. Ezt az olajos öntetet tegyük a mozzarella-szeletekre, majd díszítsük cikkekre vágott retekkel, paradicsommal, metélőhagymával.

Fóliával fedjük be, és tálalásig tartsuk hűtőszek­rényben (410 kalória adagon­ként).

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL