5 ek víz
3 csapott ek cukor
6 ek méz
2 tojásfehérje
250g lágy krémsajt
25g fenyőmag
½ csésze mogyoró
25g aszalt vörösáfonya
25g szeletelt mandula
1. A vizet, a cukrot és a mézet egy lábasba tesszük, 118 ºC-ra forrósítjuk, majd lehúzzuk a tűzről.
2. Kemény habot verünk a tojások fehérjéből, és a szirupba forgatjuk. Belekeverjük a lágy sajtot, a fenyőmagot, az apróra vágott mogyorót, az áfonyát és a szeletelt mandulát.
3. 4 jégkrémformába töltjük a masszát. Legalább 4 órán át fagyasztjuk a mélyhűtőben, mielőtt tálalnánk.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK