¼ csésze hoisin(ázsiai) mártás
1 evőkanál méz
1 evőkanál friss reszelt gyömbér
1 teáskanál szezámolaj
50 dkg vesepecsenye
½ közepes ananász
2 evőkanál barnacukor
Készítsd elő, hogy közepesen melegek legyenek a grillrácsok. Kis edényben keverd össze a hoisin szószt a mézzel, a gyömbérrel és a szezámolajjal. A sertéshúst 18-20 percig grillezd rózsaszínre. Egy fűrészes késsel vágd az ananász 4 cikkelyre. Dörzsöld be az ananász húsát barnacukorral.
Grillezd 10 percen keresztül az ananász mindkét oldalát. Amíg az ananász el nem készül, addig kend be a húst az előzőleg elkészített mézes szósszal, majd dobd vissza a grillrácsra és süsd magas hőfokon míg kérges nem lesz a külseje.
Tálaláskor szeleteld fel a sertéshúst, és köretként tálald az ananászt hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK