2 db érett mangó
2 db vérnarancs
1 evőkanál folyékony méz
2 tojássárgája
1 evőkanál cukor
1 db citrom
1 evőkanál citruslé
1. Hámozd meg a mangókat, majd a magjáról hámozd le a gyümölcs húsát is.
2. A gyümölcshúsának egyik felét pépesítsd gépben, a másik felét vágd fel apró szeletekre.
3. A vérnarancsból préseld ki a levét, és ad az előbbi keverékhez.
4. A cukrot a tojássárgájával keverd jól el. Majd a vérnarancsos-mangós keveréket tedd fel gőzre főni, és folyamatos kevergetés mellett add hozzá a cukros tojássárgáját.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK