Szabó Anna
Hozzávalók: (4 személyre)
Amit ne hagyj ki belőle:
- 80 dkg sertés rövidkaraj (csont nélkül)
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- 1 kk kakukkfű
- 1 kk bors
- 1 csipet curry
- 1 tojás
- 5 dkg vaj
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál tej
- 2 kk mustár
- 1.5 dl víz a pároláshoz
Így készítsd
A húst kiveregetjük, a sóval, és a fűszerek keverékével bedörzsöljük. A vajon átsütjük, és a vízzel puhára pároljuk. A lesütött húst tűzálló tálba helyezzük, megkenjük a tojás, tej, mustár, sajt keverékével. Forró sütőben kb. 5 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK