500g linguine tészta
80ml olívaolaj
400g megtisztított, apró koktélrák
3 kisebb, friss, piros csili, apróra vágva
1 teáskanál fokhagymakrém
Fél csésze friss, apróra vágott petrezselyem
2 teáskanál reszelt citromhéj
1. A tésztát főzzük puhára egy nagyobb lábasban. Szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel egy nagyobb serpenyőben, adjuk hozzá a koktélrákot, a csilit és a fokhagymát. Állandó keverés mellett addig süssük, amíg a koktélrák jól átsül.
3. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a petrezselymet és a citromhéjat. Keverjük össze a tésztát a koktélrákos keverékkel. Tálalás előtt jól rázzuk össze.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK