50 g vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 darab pirospaprika
700 g paradicsom
Petrezselyem
8 evőkanál olívaolaj
1,5 evőkanál paradicsompüré
700 ml zöldségalap
100 ml narancslé
0,5 ciabatta kenyér
Először is aprítsd fel a hozzávalók nagyrészét: a hagymát kockázd fel, a fokhagyma gerezdeket nyomd össze, a pirospaprikát szabadítsd meg a magoktól, a paradicsomokat pucold meg, a petrezselymet aprítsd fel.
3 evőkanál olívaolajat forrósíts fel egy edényben, dobd rá a hagymákat, majd párold meg ezen a paradicsomot, közben sózd, borsozd ízlés szerint. A zöldségalapot és a narancslét forrald fel, majd tedd félre 5 percig hűlni.
A ciabatta kenyeret tépkedd nagyobb darabokra, majd egy sütőben, zsiradék nélkül barnítsd meg. Tálaláskor a tálba öntött leves tetejére szórj belőle ízlés szerint.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK