2 csésze „nyers” csavart tészta
1 csésze majonéz
2 evőkanál citromlé
1 teáskanál cukor
½ teáskanál fokhagyma por
½ csésze szeletelt újhagyma
4 szelet bacon, nem nyersen
1 csésze friss borsó
1 csésze karfiol
1 csésze brokkoli
1 nagyobb piros paprika, darabolva
½ csésze svájci sajt
1 fej fodros saláta
Főzd a tésztát fogkeményre. Egy kis tálban keverd össze a majonézt, a citromlevet, a cukrot és a foghagyma port.
Keverd össze a tésztát a hagymával a fél baconnel. Egy nagy tálban keverd össze az egészet majd öntsd le az öntettel. Hagyd pihenni tálalás előtt.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK