Elkészítése:
1. Egy nagy marék (kb. 200 gr) spenótot egy pillanatra merítsünk forrásban lévő sós vízbe, majd öblítsük le hideg vízzel és nyomkodjuk ki, tegyük félre.
2. Két tojást verjünk fel villával jó habosra, szórjunk bele sót, nyomjunk bele egy gerezd fokhagymát, majd forrósítsunk fel egy teáskanál olajat ugyanennyi vajjal.
3. A spenótot keverjük az elhabart tojáshoz és hirtelen süssük ki! Kevés frissen őrölt borssal szórjuk meg a remegős tetejét és félbehajtva csúsztassuk tányérra.
4. Ízlés szerint paradicsomsalátával, jóféle házi savanyúsággal bolondítsuk meg a vacsoránk.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK