Hozzávalók:
1kg csirke felsőcomb
3 közepes vöröshagyma
2 csapott evőkanál ételízesítő
1 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
0,5dl olaj
Elkészítése:
1. A megtisztított hagymát vágd apróra, párold meg olajon, majd öntsd a tepsibe. A combokat csontozd ki, mindkét oldalát szórd meg ételízesítővel, és rendezd a párolt hagymára.
2. A tetejére hints kakukkfüvet, bazsalikomot, és lefedve told előmelegített sütőbe. Közepes hőfokon 20 perc alatt párold puhára.
3. Ha a hús megpuhult, vedd le róla az alufóliát, add hozzá a zúzott fokhagymát, és tíz percre told vissza a sütőbe.
4. Tálald krumplipürével és friss salátával.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK