Hozzávalók:
1kg csirke felsőcomb
3 közepes vöröshagyma
2 csapott evőkanál ételízesítő
1 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
0,5dl olaj
Elkészítése:
1. A megtisztított hagymát vágd apróra, párold meg olajon, majd öntsd a tepsibe. A combokat csontozd ki, mindkét oldalát szórd meg ételízesítővel, és rendezd a párolt hagymára.
2. A tetejére hints kakukkfüvet, bazsalikomot, és lefedve told előmelegített sütőbe. Közepes hőfokon 20 perc alatt párold puhára.
3. Ha a hús megpuhult, vedd le róla az alufóliát, add hozzá a zúzott fokhagymát, és tíz percre told vissza a sütőbe.
4. Tálald krumplipürével és friss salátával.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK