2ek tikka masala currypasta
2ek mangó csatni
1kg csirkecombfilé, vékonyra szeletelve
80ml csirke alaplé
140g natúr joghurt
1 csokor friss koriander, finomra vágva
2 teáskanál zöldcitrom leve
1 friss piros csili, vékonyra szeletelve
1. Egy nagy tálban keverjük össze a currypasztát a mangó csatnival, majd adjuk hozzá a csirkehúst is.
2. Hevítsünk fel egy vokot vagy egy nagy serpenyőt, és kisebb adagokban pirítsuk meg a húsok minden oldalát.
3. Ezután adjuk a húshoz a többi hozzávalót, és az egészet forraljuk fel, majd kis lángon, fedő nélkül forraljuk további öt percig, amíg a csirkehús puhára fő.
4. Basmati rizzsel körítve, joghurttal bőven megöntözve és korianderrel megszórva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK