7 db chili paprika
½ kg marhabélszín
1 fej vöröshagyma
2 piros és/vagy zöldpaprika negyedekbe vágva
1 evőkanál olívaolaj
8 előmelegített, belisztezett tortilla
5 dkg salsa
Készítsd elő a rácsokat a közepes melegen sütéshez.
Konyhai robotgéppel pépesítsd a chilipaprikákat, a felét hagy elől, a másik felét rakd be a mélyhűtőbe. Kend be ezzel a pürével a husit. Grillezd meg a húst, és a paprikákat. Tedd őket félre hűlni.
Miután már langyosra hűlt, szeleteld fel a húst és a paprikát is. Majd az előmelegített tortillalapokat kend meg salsával (de használhatsz fokhagymás tejfölt vagy guacamolét is), majd tekerd fel őket.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK