10 dkg fusilli tészta
6 db friss kajszibarack, negyedekbe vágva
20 dkg párold lazacfilé
2 db cukkini julien-re vágva
1 db piros kaliforniai paprika julien-re vágva
1 evőkanál friss bazsalikom
Kajszibarackos, bazsalikomos öntet ( 2 db kajszibarack, félbe vágva, 2 evőkanál fehér borecet, 1 evőkanál cukor, ¼ csésze növényi olaj, 1 evőkanál friss bazsalikom)
Tedd egy turmixgépbe a kajszibarackot, a borecetet, a cukrot és turmixold össze, eközben lassan add hozzá az olajat. Majd szórd bele a bazsalikomot.
Főzd fogkeményre a tésztát, ha kihűlt keverd össze a hozzávalókkal, majd öntsd le az öntettel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK