3 tojásfehérje
Egy csipetnyi só
¾ csésze cukor
½ csésze minőségi holland kakaópor
1/3 csésze finomra aprított dió
1. Melegítsük elő a sütőt 180 ºC-ra. Tegyük a tojásfehérjét és a sót nagy keverőtálba. Gépi vagy kézi habverővel verjük lágy habbá, majd fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, és verjük kemény habbá.
2. Szitáljuk rá a kakaóport, majd a dióval együtt óvatosan keverjük bele. Kb. 2-3 cm-es kupacokat kanalazzunk egymástól 2-3 cm távolságra sütőpapírral kibélelt tepsikbe.
3. Süssük 20 percig, vagy amíg kiszáradnak. Hagyjuk a habcsókokat teljesen kihűlni, mielőtt kivennénk a tepsiből. Jól záródó edényben tároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK